tirsdag 5. november 2019

Ramme 15x15

Fotorammer - 15xcm. Du kan velge mellom enkle og stilrene design, vintage-følelse, trerammer, gull med mer. Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt.


Du vil motta informasjon om produkter, tilbud. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?

Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Vi har alt fra enkle og rimelige rammer til virkelig eksklusive, håndlagde rammer i alle tenkelige farger.


Mange av rammene kan brukes i både liggende og stående format. De aller fleste av våre rammer har dessuten både en støtte, slik at de for eksempel kan stå på en hylle, samt et veggfeste, slik at de kan henges opp på veggen. Du kan vælge mellem simple, stilrene designs, vintage-modeller, trærammer, guldfarvede med mere. Gjør hjemmet lekkert med rammer fra Nfoto! Dekorative rammer til bilder og plakater.


Bilderammer i oljet tre, metall og et stort utvalg farger og formater.

En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Lag et flott, kvadratisk bilde med eller uten spennende design. Velg blant våre forskjellige maler. Bildet blir levert med en sort, stilfull ramme.


Ramme Tønsberg sort 15×15. Fin ramme i sort eller hvit som passer i alle miljøer. Kan henges på vegg og settes på bordet. Rock er produsert i ekte tre og leveres med ekte glass. Denna vare er ekstra skånsom for miljøet.


Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret.


Vi gleder oss til å dele julen med deg!

Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Hele vægten på denne kvadratiske ramme er kun 2g. Billedrumfang Det største mål som kan være i denne rammer er 1x 1cm.


Det indrammede billedes lysmål er 1x 1cm. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser.


Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus.


Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg