torsdag 28. november 2019

Ramme 70 100

Vi finner hjelpen du trenger. Tips dine venner om tonetweb. Gi bort rabatt og motta gavekort. Fraktfritt over 3kr. Kan også benyttes uten passepartout for å passe til et større bilde.

For veggmontering, suppler med FIXA beslag. Da trenger du selvfølgelig en stor ramme ! Våre 70x1cm- rammer er blant de største rammene i vårt sortiment, og de fås i mange forskjellige farger, stiler og materialer. Et stort bilde på veggen kommer til å prege hele rommet. Så vær nøye når du velger rammen din, slik at bildet ditt fremheves på akkurat den måten du vil.


Kompletter bildeveggen din med våre kvalitetsrammer for bilder og fotografier. Vi tilbyr fine trerammer i svart, hvitt og eik, samt metallrammer i gull, sølv og kobber.

Treramme av eik for plakater i størrelsen x 1cm. På jakt etter en fin ramme til et bilde? Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Denna vare er ekstra skånsom for miljøet.


Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer.


Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn?


Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge.


Vi knipser bilder hele tiden.

Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Hvit bilderamme av tre som passer perfekt til våre kunsttrykk på × 1cm.


Målene på rammen er B: mm og D: mm. Glasset er pleksiglass. Posterramme av høy kvalitet, laget av hvitt tre. Hvite rammer er veldig populære akkurat nå, og det er lett å se hvorfor. Med disse får posterne dine et realt løft!


Alle våre storformat- rammer kommer med ordentlig glass. Rammehenger er inkludert. Fra 21-3M oppheng til rammer. Sendes direkte fra vores danske lager i Hørning. Bestil i dag inden kl.


Eller leveret til din dør. Alle rammene har øyeoppheng til å henges opp vertikalt. Den klassiske ramme 70x1findes i sort og hvid i træ samt gul sølv og kobber i aluminium.


Vi har Nordens største utvalg av rammer i mer enn 1ulike størrelser, og du kan også målbestille en ramme i din størrelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg