mandag 18. november 2019

Skrift på veggen

Dekorer billig i hjemmet ditt med Wallstickerland. Kjøp stickers med skrift til veggen. Vi har et utvalg for enhver smak. Garantert full tilfredshet eller pengene tilbake.


Postkasse klistremerke. Se vårt utvalg for barn. I det følgende vil jeg henge meg på denne moderne tolkningen av gammeltestamentlig innsikt ved å minne om og leke med noen samtidsaktuelle tolkninger av skrift på veggen -begrepet. Uttrykket Skriften på veggen betyr i dag et ondt varsel om undergang, eller slutten på en organisasjon eller aktivitet. Når noen kan se skriften på veggen innebærer det at de har evnen til å forutse (ikke nødvendigvis på overnaturlig vis) en uunngåelig tilbakegang og ende.


Wallstickeren er også en god måte å dekorere hjemmet sitt på om man ikke ønsker å male veggen permanent eller har hull etter skruer på veggene. Det er blitt for sent. Wallstickers fra Wallstickerland har nemlig så god kvalitet at de ikke etterlater noen form av merker når de tas ned igjen, uansett hvor lenge de har hengt der. Profeten Daniel løser mysteriet om ordene MENE, MENE, TEKEL og PARSIN.


Vi ble plassert i sofaen for å prate litt. Et stort trau med inskripsjonen Love is all you need hadde fått hedersplassen på kjøkkenbenken. Han ga tjenerne sine beskjed om å hente de gullbegrene som Nebukadnesar hadde tatt fra Jehovas tempel. Plutselig kom det en menneskehånd til syne, og den begynte å skrive noen mystiske ord på veggen i spisesalen. Belsasar ble livredd.


Dei laut tilkalla Daniel, ein av dei bortførde judearane. Han tydde skrifta slik: Mene: Talt har Gud dagane åt kongedømet ditt og gjort ende på det. Tekel: Vegen er du på vekta og funnen for lett. Under et gjestebud hos den babylonske kongen dukker det plutselig opp en uforståelig skrift på veggen.


Skrift på veggen

Bare Daniel kan tyde den, og han forteller at skriften varsler at riket skal oppløses fordi kongen har vært for lite ydmyk overfor Gud. Når man vellykket har plassert sin wallsticker riktig og på ønsket ste så gnir man den godt og grundig fast til veggen slik at man sikrer seg at selve wallstickeren sitter godt fast på den monterte overflaten. Sections of this page.


Disse er halvparten så tykke som vanlige gipsplater, det vil si millimeter. Selv om platene er forholdsvis tynne, bygger de nok til at du må fjerne lister, kontakter og så videre, og har du for eksempel radiator-rør som ligger tett inntil veggen , kan disse by på problemer. Bildene er min måte å si fra om at jeg har vært her, på jorden.


Skrift på veggen

Mange skriver I was here på veggene. Og kongen ropte med høi røst at de skulde hente åndemanerne, kaldeerne og sannsigerne. Jeg så og oppdaget livet. Så tok han da til orde og sa til Babels vismenn: Den mann som leser denne skrift og kunngjør mig dens uttydning, han skal klæs i purpur og få en gullkjede om sin hals, og i makt skal han være den tredje i riket. Jo, de finnes fortsatt, selv om også de trues med utryddelse.


Kai Gjelseth er grafisk formgiver ved Statens håndverks- og kunstindustriskole. Han har fylt hele skolevegger med skrift , og flere vegger venter. Avslørande skrift på veggen.


Nå studerer forskere skribleriene til forfedrene våre. Poesiparken ser ut til å være et vanvittig flott prosjekt. Men vi måtte i tilfelle funnet noe som passet til vår by og våre omgivelser. Resultatene i SSBs rapport tegner en skrift på veggen som åpne politiske sinn burde ta like alvorlig som skriften er. Majoriteten elever med ikke-vestlig bakgrunn i norsk skole har opprinnelse i OIC-land.


De dårlige resultatene vil få både økonomiske og sosiale konsekvenser av negativ karakter for storsamfunnet i årene som ligger foran oss. Skrift på veggen kan bli fint til de mørke grenene som er i urnen. Visdomsord er en tapet med elegant skrift. Kan du se alle visdomsordene? Denne tapeten kommer i grått.


Skrift på veggen

For deg som vil ha en tidløs, men spennende stuevegg. Passer fint på soverommet også! Intet er mere som skrift i sand.


Skrifta på veggen Her er sitatene fra de gule lappene på utstillinga ‘Variations In Disco.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg