mandag 11. november 2019

Ramme 40 x 40

Finn laveste nettpris her. Disse rammene passer bilder av størrelsen 40xcm. En større ramme passer perfekt for de mest betydningsfulle minnene i ditt liv.


Enten du er ute etter en enkel hvit ramme , en ramme med passepartout, en eksklusiv gullramme eller en vakker treramme, så er dette siden å lete på. Bla ned for å se vårt sortiment! Vi knipser bilder hele tiden.

Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Skandinaviske røtter. Dette gjør at de kan benyttes både til horisontale og vertikale bilder.


Plexi gir lette og uknuselige bilder. Vi har rammer i flere ulike størrelser og utførelser på Desenio. Fotorammer – finn en ramme med passende mål.


Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene bli værende ved å ha dem godt synlig.

Da kan du, familie og venner minnes hyggelige ferieminner, dager når barna var små og andre viktige minner og motiver. Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Tilpasset i størrelse for å henge flere sammen. De moderne rammene fra Moebe passer perfekt til bilder og motiver i A Aog A og de kommer i stilren svart aluminium og i eik. Passepartout er inkludert.


Vi kan anbefale dig at tage et kig på udvalget, hvor du undervejs kan klikke dig ind på foretrukne produkter, så du kan sammenligne de forskellige egenskaber. På denne måde finder du nemt ud af, om den enkelte ramme kan hænges op på væggen, om den har en medfølgende passepartout og så videre. Vi håber, at du finder lige det, du søger! Ferdigrammer i alle mulige størrelser. I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i Oslo - dette vil si at våre ferdigrammer kommer i et utvalg av over forskjellige størrelser.


Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. Afstanden ind mod væggen er mm. Vægten på rammen ekskl.


Billedomfanget Målet på din rammes indhold må maksimalt måle ,x ,cm. Målene på den synlige del er 3x 3cm. Takluke Ramme med myggnetting og mørklegningsrullgardin til 40xtakluker.

Det er en god ramme med plads til flere tykkelser af billeder, dog ikke den bedste kvalitet. Les mer Ramme VALTER 21x30cm svart. Det synes vi på BGA er underligt, da formatet er perfekt til større billeder i det klassiske 2:format. God dekorasjon vil sinnstilstand sin beboere å sette i en lykkeligere person.


Sammenlign tilbud på Ramme 60xi kategorien Kunst fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av. Kjøp Ramme 60xpå Kelkoo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg