onsdag 20. november 2019

Takmontert tørkestativ

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Takmontert tørkestativ Våre tørkestativ for tak er det første produktet vi lanserte, og består av stenger som kan heves opp og ned separat. Hele stativet er 57cm bredt og finnes i lengder fra – 1cm. Stativet er laget i stål, og er av ypperste kvalitet.


Våre Takmonterte tørkestativ er laget i galvanisert stål, som er hvitlakkert.

Disse er laget av materialer med høy kvalitet for å gi deg som kunde solid holdbarhet på produktet. De er produsert for det Norske markedet, og tåler opptil 10kg per stang. Takhengt tørkestativ - tørkestativ , tørkestativ vegg. Strykebrett nettbutikk.


Monteres i tak eller på vegg. Heis enkelt ned snorene til behagelig arbeidshøyde, og heis deretter opp klestørken der den er ute av veien. Vegg tørkestativ Doria 60.


Så snart de har sørget for at haugen med våte klær har blitt tørre, kan variantene våre legges sammen og enkelt stues vekk.

Legg til Kjøp og Hent. Genialt, takhengt tørkestativ med eller stenger. Stengene heves og senkes individuelt via snorer for enkelt å legge på og ta av klær. Tilpasses hos hver enkelt med opp til ca meter takhøyde.


Hengende tak- tørkestativ 7kr. Smart tørkestativ løsning i god kvalitet. Heises opp og ned ved hjelp av snor. Unngå og ta opp gulvplass for å tørke klær. Begynner nå å få ferdig vaskerommet, og da kommer spørsmålet om hvordan få mest mulig plass til å tørke klær, og da virker jo tørkestativ opphengt i taket.


Bestill varer på maxbo. Mangler en god grill til sommeren? Kvalitets griller fra Maxbo! Finn de beste prisene på nettet. Dette er et utrolig smart produkt for å spare plass.


Du senker ned takstativet for å henge opp tøyet, når du er ferdig heiser du. To av disse skal i det nye vaskerommet på rad og rekke så det blir masse plass å henge klesvasken på.

Tørkestativ nostalgisk L:300CM. Et tørkestativ er nesten uunnværlig i ethvert hjem. Vi må alle vaske klær og mange tekstiler tåler ikke en tur i tørketrommelen.


Våre klesstativ kan enkelt slås sammen slik at du kan legge de bort når de ikke er i bruk. Foreslår at du endrer dette på blogginnlegget fra søndag 11.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg