tirsdag 19. november 2019

Retro brødrister

Stort utvalg og lynrask levering. Hvitevarer for ethvert behov. Hva passer ditt hjem og kjøkken? Alt av telefoner og tilbehør. Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet.

Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Med en vekt på kilo veier modellen en del. Den retro -designet brødristeren for to skiver brød har flere moderne og praktiske funksjoner, for eksempel justerbar bruningsgra avtakbarg smulebrettet og nedtelling slik at du vet nøyaktig når brødskiveneer klare.


Alle rettigheter reservert. Nedenfor vises de siste prisendringene som har skjedd for produktet i hver butikk.

Hvis en butikk selger flere versjoner av produktet, vises her den siste. Toaster Manhattan Retro. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Beskrivelse Lekker ny retro brødrister i krem farge. Gjennomsnittlig brødrister har ikke et bur for risting bagel-sized brø så hvis dette er en viktig funksjon, bør det bli sett for spesielt når du handler for en retro brødrister.


En retro brødrister er utformet for å reflektere en viss tidsperiode i fortiden. Kvalitetsprodukter i talls retro design. Flotte designelementer til ditt kjøkken, der estetikk og funksjonalitet er i høysetet!


Innehar gjenoppvarming og opptiningsfunksjon, samt bagel program som rister kun ene siden av bagelen. Brødrister med plass til to brødskiver. Refrigerators, ovens, washing all Smeg appliances are the combination of technology, style and design. Endelig kan vi tilby denne fantastisk vakre og praktiske brødristeren fra SMEG. Modellen leveres med ekstra brede ristelommer, slik at de aller fleste brødtyper og størrelser får plass i brødristeren.


Se beste pris på SMEG TSF01. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: 2skiver, 950W, Signallampe, Justerbar termostat,.


Få den perfekte starten på dagen med deilig nyristet brød med en brødrister fra POWER.

Velg mellom et stort utvalg i mange design og gratis levering. En brødrister er næsten uundværlig i dit køkken. Duften af ristet brød og nybrygget kaffe en søndag morgen, daggammelt brø der får et helt nyt liv efter en tur på risteren, og sidst men ikke mindst det salte smør, der smelter på et perfekt ristet toastbrød.


Det er alt sammen gode associationer til en brødrister.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg