onsdag 27. november 2019

Ramme 61 x 91 cm

Fraktfritt over 3kr. Technical innovation takes Kitron to the next level. Flexibility, cost efficiency, accuracy and innovation power along the entire value chain. Finn laveste nettpris her. Kan også benyttes uten passepartout for å passe til et større bilde.


Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen.

Disse rammene passer altså både vertikale og horisontale plakater og bilder. Ved å klikke på en ramme du liker kan du lese mer om den og finne ut om den har støtteben eller veggfeste. Plexi gir lette og uknuselige bilder.


Vi har rammer i flere ulike størrelser og utførelser på Desenio. Find din perfekte ramme og få den sikkert leveret i morgen. Din bestilling leveret for kun kr. PH-neutral passepartout. Misfarver ikke motivet.


Kan også bruges uden passepartout, så der er plads til et større billede.

En klipsramme er det perfekte valget om du ønsker alt fokus på motivet. Med en klipsramme får du et levende motiv som fint blender inn i omgivelsene. Vi vokser oss større og større år etter år, og vi forsøker å tilpasse vårt tilbud til dine preferanser.


Vi kan trykke posterne dine, ramme inn bilder, eller vi kan inspirere deg med bloggen vår, hvor du finner mange nyheter fra filmer, TV serier og helt nye ideer for interiør design. Utrolig fin ramme i moderne. Treramme med plexiglass. Enkel og minimalistisk. God kvalitet og passer perfekt til postere.


Målene på rammens afstand ind mod væggen er mm. Kan henges både stående og. Breddemål på forsidelisten er mm. Motivet der bliver synligt måler 6x 9cm. Festene på baksiden gjør det mulig med både vertikalt og horisontalt oppheng.


TILGJENGELIGHET: TILGJENGELIG PÅ LAGERLEVERING: 5-ARBEIDSDAGERPosterramme av høy kvalitet i gull. Benyt koden: DBA10DK ved bestilling. Koden kan ikke bruges sammen med andre rabatkoder. Spejle pryder værelser og får dem til at se større u de bringer lysstyrke og en hyggelig atmosfære. Rammehenger er inkludert.


Ved hjelp av kobberrammer får trykkene dine, og hjemmet ditt, et moderne, stilsikkert preg.

En stor ramme bliver en flot indretningsdetalje i hjemmet og kan på smukkeste vis sammensættes med fotorammer i andre størrelser og farver til en moderne billedvæg. Hos Desenio finder du altid et stort udvalg af moderne og billige rammer! De moderne rammene fra Moebe passer perfekt til bilder og motiver i A Aog A og de kommer i stilren svart aluminium og i eik. Handpicked Guldmetalramme, der passer til plakater i størrelse 61xcm. Brug en guldramme som en elegant detalje i din billedvæg – den smukke farve vil øjeblikkeligt tilføre hjemmet et stilfuldt look!


Glasset er af gennemsigtigt akrylglas, der er et splintfrit og let materiale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg