fredag 15. november 2019

Store sofaputer

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Alltid lave priser og et stort utvalg! Finn store sofaputer nå på Kensaq.


I tillegg kan de forandre stemningen i et rom, uten at du trenger å bruke for mye tid eller penger.

Sofaputer er myke og behagelige. Se etter friske, nye farger, mønstre eller teksturer som puster liv i hjemmet igjen. Kjør på med så mange du vil, og len deg godt tilbake. Pynteputer, pynteputetrekk og innleggsputer i ulike design, former, farger og mønstre.


Kan man egentlig få nok puter? De er også fine å pynte opp me uansett om du har dem i sofaen, lenestolen eller senga. Pynterputer i mange størrelser, kvaliteter og design.


Vi har et rikelig sortiment med pynteputer.

Samt at vi har pynteputer fra kjente merker. Og reis på tvers av landegrenser, når vi møter kreative sjeler. Pynteputer er moderne og “in” - De setter prikken over i-en i interiøret! Se utvalget av lekre pynteputer av topp kvalitet og utseende. Både til voksen, baby og barn.


Puter av fiber og dun. Våre medarbeidere i Princess har bred erfaring og gode kunnskaper om puter. Enten du ser etter pynteputer generelt eller nye puter til sofaen spesielt, hos Princess finner du et stort utvalg av farger, former og mønstre.


Flere av putene er laget med trekk i slitesterk bomull, innmat i fiber, og vaskbart trekk med glidelås. Velg blant pynteputer og putetrekk i ulike modeller, farger og mønster. Hus, hage og oppussing: Jeg er på jakt etter STORE puter til sengen, når jeg spør på den lokale sjappa så sier de at 50xer standard mål. På Royal Christiania har de noen skikkelig store og gode puter, tykke er de også.


Ikke nok med at de gjør sofaen mer komfortabel, de kan også være fine og spennende å se på. Vi tilbyr en stor mengde ulike skjønne puter med mengder av ulike mønstre, farger og former. Det er viktig å ta de rette målene når du skal kjøpe ny sofa. Sofaen bør verken være for liten eller stor i forhold til rommets størrelse.


Mål området hvor sofaen skal stå for å se hvor stor sofa som passer inn.

Her finnes blant annet sitteputer til loungemøbler, sofaputer , posisjonsputer, dekkstolputer og hammockputer for å bare nevne noen varianter. Stort utvalg puter med naturfyll og fiberfyll til lave priser. Hjemme” skal være et sted hvor du trives, og hvor du kan uttrykke din stil og være deg selv. Det er derfor utvalget vårt er stort , bredt og unikt – med et sortiment som hele tiden oppdateres og byttes ut.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett. Du kan enkelt oppgradere hjemmet med nydelige og myke putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og stiler.


Skift ut puter etter humør, sesong og det som innspirerer deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg