tirsdag 12. november 2019

Ramme 50 x 70

Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen. En flott ramme piffer nemlig opp hvilket som helst rom!


De fleste har i dag mange billigere rammer, posters, puter, gardiner med mer som man gjerne bytter ofte. Før var det slik at man kjøpte en ramme i for eksempel størrelse 50xog beholdt den for alltid.

Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene bli værende ved å ha dem godt synlig.

Da kan du, familie og venner minnes hyggelige ferieminner, dager når barna var små og andre viktige minner og motiver. Plexiglass gir lette og uknuselige bilder. Vi har rammer i flere ulike størrelser og utførelser på. Fin ramme , men svært løs innfatning.


Veldig bra at det er brukt glass og ikke plastikk som de fleste er i nå. Men selve rammen er svært løs, da den er laget av myk plastikk. Skulle gjerne sett at denne var laget av tre eller i alle fall hard plastikk.


Gullfarget metallramme, 50xGullfarget metallramme til plakater på 50xcm. Med en gullramme får bildeveggen en stilren detalj,. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter. Ramme er ikke inkludert.


Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger.


Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge.

Bruk klipsramme når du vil at bildet skal komme i fokus. Foto- og maleriramme. Motivet kommer godt frem og bildet flyter lett inn i omgivelsene. Ta vare på de gode minnene! Dessverre blir de fort glemt på minnebrikken eller harddisken.


Søk etter ramme 50xpå Kelkoo. Sammenlign tilbud på ramme 50xfra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Klassisk ramme 50xi eik fra Art Archives. Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke. Våre rammer er solide og av høy kvalitet og har blitt en standard for kunstere og gallerier verden over.


Svart, glatt treramme med pleksiglass for motiver i størrelsen 50x70. Kan henges både horisontalt og vertikalt på veggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg