tirsdag 5. november 2019

Rammeverksted bergen

Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Kjør selv ferie i hele Europa. Finn din ferie i Norge. Masse av opphold med høy rabatt.

Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Spar opptil på ditt hotell! Reserver ditt Hotell i Bergen online. Ramme Service har levert profesjonell innramming til kunder i over år.


Galleri kunsthandel og rammeverksted i hjertet av Bergen , 1m fra Fløybanen. Trolig det best utstyrte rammeverksted i Oslo. Rammer - Rammeforretninger og -verksteder – Bergen.

Rammeverksted Hordalan inklusive. Nye kunstnere, kampanje på innramming, nytt nettsted og. Ved bestilling må du bare oppgi ditt medlemsnavn på forumet for å få tilgang til rabatten. Kunstveggen har valgt ut den rammemakeren i hver by som vi mener tilbyr best mulig innramming til riktig pris.


Glass og Rammebutikken as på Landås har i mangen år drevet med og tillpasse rammer til nettopp dine bilder m. Har fagbrevet som glass mester. I vårt eget profesjonelle rammeverksted lager vi spesialtilpassede rammer til ditt behov. Vi benytter oss kun av de beste materialene, og rammer inn for å konservere kunstverkene.


Page Transparency See More. Panorama Art stiller ut og selger samtidskunst i alle prisklasser, såvel norske som utenlandske, og har eget rammeverksted. Vi selger kunst av dyktige kunstnere fra det ganske land. Med rundt hundre kunstnere i vår portefølje skal vi kunne møte dine behov.


Timesregel i Bomringen i Bergen : Med AutoPASS-avtale betaler man kun for én passering i bomringen i Bergen dersom samme kjøretøy passerer flere bomstasjoner i løpet av minutter (timeregelen). Pedersen As , Bryne, Norway. Alt innen innramming til private og bedrifter.


Over års erfaring.

Ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat. Galleri Panorama Art holder til i Øvregaten 2A i Bergen sentrum – meter fra Fløibanen. Våre butikker har: Gode priser!


Direkte import sikrer deg de beste prisene. OBOS-rabatt ved framvisning av medlemskort. Utmerket faglig ekspertise og lang erfaring har gjort Galleri Jtil et kjent og kjært kunst og rammeverksted også for mange utenfor bydelen. Vi jobber tett med kunstnere, gallerier, museer, samlere og næringsliv for å gi alle kunstverk bevarende innramming. Med forgyller- og malerverksted på huset, tilbyr vi det meste av finish og overflatebehandling på rammer.


Har du et bilde som ikke er i standard størrelse, kan vårt rammeverksted lage fotorammer i akkurat den størrelsen du trenger. Her lages spesialrammer for hånd av erfarne rammemakere. I din lokale Elite Foto-butikk kan du se eksempler på alle rammelister. Modern Art Gallery har eget rammeverksted , hvor vi har drevet med innramming i over år. Hos oss får du velge blant et bredt utvalg rammeprofiler i forskjellige farger, materialer og utformelser.


Vi har rammemakere med lang erfaring innen faget, en moderne maskinpark og all innramming vi utfører blir gjort på en profesjonell måte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg