fredag 29. november 2019

Umbra knaggrekke

Umbra knaggrekke

Knaggrekke som kommer i flere farger og størrelser. Hver knagg holder opp til 5kg og flippes ned og opp avhengig av bruk. Flott knaggrekke i tre. Del din lidenskap for urbane bylandskap med denne knaggrekken som kommer med knagger som kan beveges ned.


Kit for montering inkl. Det er knagger, som du kan skyve inn når du ikke skal bruke dem. Skyline er, som navnet avslører, en knaggrekke satt sammen av skyskrapere, som du kan henge jakker, hatter og paraplyer på.


Umbra Skyline knaggene finnes i flere farger. Brukervennlig og dekorativ knaggrekke med foldbare knagger. Spare i ny ønskeliste. Tips en venn 4kr Antall. Norges beste søkemotor for shopping.


Finn fram på en enkel måte blant millioner av produkter fra flere hundre nettbutikker samlet på ett sted. Et hvert produkt kan klart skifte sterkt utrykk ved de forskjellige farger. Bonderomantisk, Rustikk eller stilfullt klassisk. Finn din favoritt i oversikten nedover på siden.


Sammenlign og finn den billigste prisen på umbra. Umbra er vår transparente patinabehandling. La klesknagger på veggen hjelpe deg med klærne!


Vi har knagger for håndklær, knagger med sugekopp og knaggrekker du kan feste på døren og trendy knagger. En knagg skaper orden i klesrotet og kan være akkurat det en vegg trenger. Knagger, knaggrekker, skohyller m. Sjekk ut vårt enorme utvalg av designer, merker og stiler.


Estique knaggrekke med hylle fra Umbra , er den perfekte hyllen for yttergangen. På denne kan du oppbevare post eller pyntesaker, og henge fra deg nøkler, skjerf og. Cubby er en liten knaggrekke med hylle fra Umbra , og den perfekte hyllen for yttergangen. Plasser to på siden av hverandre for å skape et kult dekor element på veggen.


Umbra knaggrekke

Alltid gode tilbud og rabatter. Gjør kupp på Umbra billig. Her finner du et stort utvalg av alt fra knagger til knaggrekker med tilhørende hylle. Entréen eller garderoben er ofte det første rommet, du og gjestene dine trer inn i, og dermed er entréen og garderoben med til å gi det aller første inntrykket av hjemmet.


Med en flott designet knaggrekke til tøyet, føler folk seg velkomne i hjemmet ditt. Kan brukes hvor som helst i hjemmet ditt, selv i fuktige områder som baderommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg