onsdag 20. november 2019

Skohylle 50 cm

Flotte skohyller i praktisk design og flere størrelser. Knagger, knaggrekker, skohyller m. Oppbevaring til lave priser. Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Les om vilkårene i garantiheftet.

Skoene dine holder seg på plass og smuss forhindres fra å falle ned på gulvet, takket være den avrundede kanten foran på hylleplata. Bunnen forhindrer at smuss faller utenfor hylla. Litt luft i bakkant eller forkant er bare positivt for luftsirkulasjonen i skapet. Skohylla har plass til par sko.


Norscan Roller skohylle finnes i hvit og sølvgrå farge, til skapbreddene 4 , og cm. Spar plass og hold orden i skoene samtidig. Meget praktisk skohylle som rommer opptil hele par sko.

Kan enkelt settes inn i skap eller mot vegg. Sko skohylle i ask og stålben fra Normann Copenhagen. Flott skohylle i børstetstål, sett skotuppen inn og skoene nærmest flyr.


MAXBO har smarte løsninger for oppbevaring som gir orden og oversikt. Décorhylle Vendbar hylle. Antall kurver: stk Kurvhøyde: cm. Kurvstativet leveres kun i hvit.


Hos oss finner du prisgunstige oppbevaringsmøbler til gangen. Skoreol og skohylle. En skoreol eller skohylle er mindre kompakt, men dominerer ikke det visuelle inntrykket som et skoskap.


En skohylle vil få plass overalt i hjemmet. En annen fordel er at skohyller er at skoene er lett tilgjengelig når du raskt skal få på deg sko eller sandaler for å løpe etter bussen eller kaste søppel. En hylle kan være både dekorativ og funksjonell.


Få orden i skoene med et stilig skostativ. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?

Finn et som passer ditt hjem her. Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Treff andre voksne på møteplassen for oss over år.


Leveres med hylleholder. Svenskprodusert skohylle av svensk furu, med tre nivåer. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter. Benytt deg av den gulvplassen under knaggrekka eller trappen din som ikke brukes til noe, og plasser en skohylle der. Et fint skostativ eller en skohylle har lenge vært et populært oppbevaringsalternativ til plassen i gangen.


Med sitt stilrene og enkle formspråk er det lett å plassere og like de. Hos Chilli finner du Skooppbevaring i høy kvalitet til god pris – fra 4kr. Stort sortiment av Skooppbevaring i variert stil og design.


Trygg E-handel med 14. Uansett om du har en liten gang eller et stort inngangsparti så har vi et entremøbler til deg. Om du har begrenset med gulvplass så anbefaler vi løsninger du kan henge på veggen som klestenger, knagger og hattehyller.


Har du mer gulvareal tilgjengelig kan det være praktisk med en benk og et skoskap eller skohylle. Vi tilbyr et bredt utvalg garderobeskap. Velg mellom ulike størrelser, stiler, farger og med ulike oppbevaringsmuligheter.


Se hele vårt utvalg her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg