fredag 1. november 2019

Retro spisestue

La deg inspirere av våre spisestuer i ulike design. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser. Stilfull retro spisestue til salgs.


Bord kan slåes ut med tre plater for å gjøre det større, alle platene følger med.

Følger med stoler, ikke original trekket på. To skraper på bordplaten, se bildene. Selges samlet men om man kun er int i bord eller stoler ta kontakt. Bordplaten har noe slitasje og riper. Retro spisebord med ileggsplater.


Delikat og meget godt vedlikeholdt retro spisestue. Det har to lemmer som kan legges i for å forlenge bordet. Spisestue retro selges, i fin stand.

Stolene er i teak og skai. Godt brukt retro spisestue fra Gustav Bahus eftf. Aner ikke hvor gammel den er. Vi har ett stort utvalg retro møbler og interiør til salgs.


Vi driver med kjøp og salg av blant annet retro møbler. Ta kontakt om du har noe å selge eller om du lurer på pris på noe av bildene. A-Møbler tilbyr et godt utvalg kvalitetsstoler i ulike design, materialer og farger. Finn laveste nettpris her.


Se det store utvalget her. Velg mellom flere modeller. Vi leverer møblene hjem til din dør. Skovby er dansk design og håndverkskvalitet på sitt beste.


Alle møblene er danskproduserte med gjennomtenkte løsninger og nøye utvalgte materialer. Her samles familie og venner for å dele en god middag rundt spisebordet. Hos Møbelringen finner du et stort utvalg stoler og hvilestoler i god kvalitet.


Kjøpe ny stol til stuen? Se vårt utvalg av hvilestoler til stuen her!

Stort og flott retro spisestue med stoler selges fra FINN. Innholdsrik bolig med god planløsning over to plan og kjeller som inneholder: 1. Dette sæt vil give et frisk pust til din spisestue med et flot simpelt design. Det ergonomisk buede sæde er lavet af slidstærkt syntetisk materiale og har et sæde betrukket med grå øko-læder.


De krydsede bøgetræn ben kompletterer stilen og sikrer en høj stabilitet. Sættet vil være en perfekt til en retro indretning såvel som et. Stort sortiment av Spisegrupper i variert stil og design. Trygg E-handel med dagers.


En vakker spisegruppe med et fint bord og passende stoler kan virkelig forhøye inntrykket i en spisestue eller ved en spisestuedel i et kjøkken. Kombiner gjerne med for eksempel et vitrineskap eller en skjenk i liknende stil, som på den måten gir oppbevaring i samme stil som spisestuen eller den øvrige innredningen i rommet. Skap en unik og perfekt spiseplass med spisebord og spisestuestoler eller utforsk våre komplette spisegrupper her! Alt av Skandinavisk design i spesielt fra denne perioden er av interesse når det gjelder både kjøp og salg. Våre butikklokaler er fullt opp med retro møbler og kun en liten del av dette har vi utstilt på nettsiden vår.


Vi har alt fra antikke bondemøbler, retro møbler og interiør, til nye lysekroner samt mange andre godbiter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg