torsdag 21. november 2019

Ramme 40 x 100

Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 3kr. Treff andre voksne på møteplassen for oss over år. Finn laveste nettpris her.


Hvis du vil bruke fotorammen til et panoramamotiv, kan du bruke en av våre rammer i liggende format. De moderne rammene fra Moebe passer perfekt til bilder og motiver i A Aog A og de kommer i stilren svart aluminium og i eik.

Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.


Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer.


Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer.

Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Ramme passepartout hvit x 1cm. Denna vare er ekstra skånsom for miljøet.


Hjem Rammer og album MarketingLeftColumn1Ads MarketingLeftColumn2Ads MarketingLeftColumn3Ads MarketingLeftColumn4Ads MarketingLeftColumn5Ads. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger.


Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Plexi gir lette og uknuselige bilder. Vi har rammer i flere ulike størrelser og utførelser på. Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former.


For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. Oppspenning på blindramme vil si at man strekker bildet rundt en trelist, og deretter fester det på baksiden av rammen , slik at rammen ikke synes. Vi tilbyr blindrammer i flere varianter og størrelser - spesielt tilpasset ditt behov. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl.


Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om.

Rammen er super til oppheng i for eks. Alle rammene har øyeoppheng til å henges opp vertikalt. Vi forhandler begge dele og mange andre størrelser her på siden. Inden længe hænger dine hyggelige minder på stuevæggen, så du nemt kan komme i godt humør.


Vil du lave en collage af billeder eller placere billederne enkeltvist i rammen ? Danmarks førende forhandler af rammer , billeder og ophæng Hos Skinnerup Rammer kan du finde en ramme der tiltaler dig og opfylder dit behov. Vi fører rammer i alle slags farver, størrelser og materialer. Alle vore rammer er med ægte glas.


Vi er stolte over at levere kvalitetsrammer til den laveste pris. Billeder til væggen er en god måde at udsmykke dit hjem på og give det personlighed. Her på siden finder du hele vores store udvalg af rammer til billeder, herunder billedrammer til dine familiefotos og billedrammer til dine plakater eller andre kunsttryk.


Find dine ønskede billedrammer, og bestil dem hjem online her på siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg