onsdag 10. september 2014

Omaggio vase rosa

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Omaggio vase rosa

Dekorer med detaljer fra Jotex. Trendy nyheter fra Omaggio finner du hos oss. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Rosa striper Omaggios kolleksjon er designet i et stramt og stilfult formspråk med de karakteristiske håndmalte penselstrøkene som kontrast til de rene linjene. Dermed føres den sterke danske keramikktradisjonen videre med enkelt og klassisk design. Dimensions: H2dia165mm.


Omaggio vase rosa

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Omaggio , Blå, Hvit, Svart, Rosa , Grå,. Selges for kun 100kr. Kähler Omaggio vase 15cm i rosa 1kr. Sammenlign tilbud på Omaggio vase rosa i kategorien Vaser fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Vaser ved hjelp av vår tjeneste.


I generasjoner har de laget vaser, servise og lysestaker med et moderne design som også viser til Kahler historie. En av deres flaggskip Omaggio , den stripete vase som har blitt noe av et symbol på Kahler. Denne vase er uundværlig i enhver bolig. Hos Tilbords får du vaser fra Kosta Boda, Magnor, Eva Solo og Kähler.


Er du på jakt etter en krystallvase, glassvase eller en fin Omaggio - vase ? Se vårt store utvalg av elegante lysestaker og vaser i vår nettbutikk. Benytt Klikk og Hent eller bestill online. Sjekk ut Omaggio Vase Rosa. Vasens elegante, klassiske rosa farge gir det minimalistiske nordiske hjem et feminint preg.


Vasens myke form kompletterer de rosafargede stripene, som gir et mildere uttrykk enn Omaggio -seriens mer klare farger. Selger denne fine, lille vasen fra Kähler. Omaggio boligkolleksjon er designet i et stramt og stilfullt formspråk av Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke blush.


Omaggio vase rosa

La den enkle og skinnende Omaggio - vasen være en unik budbringer om våren som bringer lys og glede inn i hjemmet sammen med vårens friske, fargerike blomster. Sammenlign tilbud på Rose vase i kategorien Vaser fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Vaser. Kjøp Rose vase på Kelkoo.


Vaser hos PriceRunner Sammenlign priser fra butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg