torsdag 14. september 2017

Byggesett for voksne

Byggesett for voksne

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Italeri byggesett av Frihetsgudinnen i New York som er en del av World Architecture serien til Italeri. Trenger ikke lim siden den kan settes sammen via ”interlocking” teknikk.


Byggesett for voksne

Trykk her for å se spesialtilbud. Klargjort for elektromotor. Vi har samlet alle våre mest populære LEGO sett til voksne på ett sted. Det er ikke bare de små som elsker å bygge LEGO, nå gjør også de voksne det!


Sjekk ut alle de spennende settene til voksenbyggeren. Her er det timesvis med lek og læring for barn. Du kan sortere etter typen konstruksjonssett ved å trykke i menyen til venstre.


Byggesett for voksne

Handle trygt med GDPR webshop! Kvalitet og kjente merker til billig pris. Shop the styles that match you. Get started with FoR. Norges største leketøykjede!


Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Med Lego byggesett får barna en supermorsom leke, i tillegg til en kreativ utfordring. Billige leker på nett. Her på Jollyroom har vi byggesett fra alle mulige varemerker.


Vi har supre byggesett fra Lego, naturligvis, og vi har originale og fantasirike sett fra merker som Geomag, Magformers, CLICS og mange, mange fler. Noen som vet om noen som selger byggesett , behøver ikke være laget for voksne men må være litt utfordrene. Kult byggesett som settes sammen uten lim eller verktøy.


Delene er laserskjært og trykkes enkelt ut av finerplatene. Kodelås som gjør at du kan gjemme penger eller små hemmeligheter inni boksen når du er ferdig med å bygge. Hobby satser friskt inn i fremtiden med å produsere sine egne byggesett av norske båter under modellmerket modell-tec. Dette i tillegg til vår allerede eksisterende stor kolleksjon av båtmodeller.


Byggesett for voksne

I denne serien er nye modeller klar. Det er reketråleren MS CONNY, fiskekutteren MS FOLLABUEN og sjarken MS JEANETT. Stimulerer samarbei dialog, rollelek og gir mestringsfølelse.


Bygging med lafteklosser. Percolo byggesystem med 2stokker - innemiljø. Lærer logikk, konstruksjon og matematikk. Kjøp alt innen Klosser og byggesett hos Adlibris. Alltid lave priser, fri.


Er det noen som vet hvor jeg kan få tak i byggesett for voksne ? Da tenker jeg byggesett av bil, båt o. De spesialdesignede laftede trestokkene gir barna mulighet til å bygge sin egen vindmølle og få et innblikk i tradisjonsrike norske byggeteknikker. Laft er anbefalt av prestigetunge Spiel Gut. Motoren har en innebygget elektromotor, denne kan kjøre motoren slik at veiv og stempler roterer og man får ett innblikk i hvordan en slik motor fungerer. Gå inn i en hobbybutikk som har spesialisert seg på modellbygging og du innser raskt at dette er en interesse som strekker seg over generasjonsgrensene.


Det fines enkle modeller som passer de minste barna, men også avanserte byggesett for eldre barn og voksne. Kapla er et byggesett for barn og voksne. Settet består kun av identiske. Gi et byggesett i gave!


Et modellbyggesett er den klassiske gaven for alle som liker å koble av og sette sammen noe og få det til å virke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg