torsdag 6. desember 2018

Veggord lage selv

Dekorer billig i hjemmet ditt med Wallstickerland. Kjøp veggord stickers online her. Vi har et utvalg for enhver smak. Garantert full tilfredshet eller pengene tilbake. Postkasse klistremerke.


Se vårt utvalg for barn.

Gratis ved kjøp over 5kr. Rask levering på hverdager. Lager det meste innen veggord og tekstiltrykk. Gode tilbud og rask service. I dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere hvordan dere enkelt kan lage deres egne titler med SILHOUETTE maskin.


Utrolig stilig og ikke minst gøy og lage selv – finn din egen tekst eller. Skulle så gjerne hatt tak i en side hvor jeg kan lage egne veggord. Skal bare ha ordet Lekekasse.

Finner noen sider hvor man kan lage selv. Noen som har pøvd å lage veggord selv ? MiniMoi Forumet er livet. Minsten har noe stickers på et par møbler, men det er forløpig alt. Og kanskje blir det med det. Men det er artig å kikke litt rundt og la seg inspirere.


Velg blant våre design, eller lag ditt. Kan også lage bokstaver og tekster til f. Lager også enkle trykk på klær som enkelt kan strykes på selv. Norges eneste gjør det selv magasin. Her viser hun hvordan du kan lage juledekorasjoner selv av naturmaterialer som kvister, grener, mose, granbar og kongler. Materialer som ikke bare er gratis, de er også lett tilgjengelige.


Vi finner dem i skog og mark, i egen eller andres hage. Husk bare å spørre om lov. Masse inspirasjon å hente! Vil du lage et rustikt hagebord som kan være klart til gjestene allerede i kveld?


Eller et elegant fliskledd bor som ser dyrt ut, uten å være det?

Eller kanskje hagemøbelsettet som kan slås sammen når sommeren går på hell? Oppskriftene får du her. Slik frisker du opp et gammelt bord med veggord ! Dette teltet er raskt å lage selv og blir en perfekt lekehule. Hvis du har planer om å lage hjemmelagde julegaver i år er det på tide å begynne nå!


Derfor bringer jeg deg nå tips til hjemmelagde julegaver. Kanskje du finner noe inspirasjon? Lag personlige kopper med monogram på. Bruk bare forbokstaven, eller skriv hele navnet.


Du kan også lage vinglass, eller lignende. Meiseboller er fuglenes favorittmat! Det er enkelt å lage selv , og du finner ingredienser i kjøkkenskuffen. Hjemmelagede meiseboller er langt mer populært enn de kjøpte, og så er de finere å se på også. Det må kunne tåle å stå ute hele året, og helst klare seg uten noen form for behandling.


Materialvalget ble Kebony, en spesialbehandlet furu som produsenten gir 30års garanti mot råte, sopp og insektsangrep.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg