mandag 17. desember 2018

Male på lerret inspirasjon

Vis frem dine beste bilder på et fotolerret - det vil garantert stå frem på veggen. Inkluderer gratis oppheng. Stort utvalg av lerret hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring.


Se bilder, les kundeomtale og book!

Bruk ulike størrelser på svampene for ekstra effekter. Bruk også svampen en ekstra gang over noen av blomsterhodene med litt av de andre fargene. Varier også hvor markerte blomsterknoppene blir ved å legge ulikt trykk på svampen. De små prikkene rundt blomsterhodene påføres direkte fra spruteflasken i fargen Amber.


Noen her som har malt på lerret og har noen ideer å dele? Kanskje vanskelig forklare hva en har gjort men jeg trenger inspirasjon :D Har lyst male på f. Hmm, litt dårlig å forklare var. Maling, farger og lerret.


Farger lager en stemning.

Hva vil du uttrykke, og på hva? Her finner du lerreter, farger og maling. Velg og vrak blant maling og lerret ! I tillegg er det rabatt i nettbutikken (eller for hvis du handler i butikk) på maling og medier fra Panduro Acrylic. Tilbudene gjelder så langt lageret rekker.


På Karihaugen i Oslo finner du vårt fysiske kreative univers, med over 16. Designteamet jobber med produkter fra vårt sortiment, og her kan du lære mye i tillegg til å få inspirasjon fra din favoritt designer. Akrylsett male på lerret , kom i gang med akrylmaling! Ikke vær redd for nye utfordringer.


Mange som tester akrylmaling finner en lidenskap for livet. Her har vi samlet små og store ting som du trenger for å kickstarte dine kunstneriske ambisjoner. Kilerammer og lerret. Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri. De holder en høy kvalitet, er gode å male på og har en hyggelig pris – passer alle.


Hvordan finne inspirasjon til å male på lerret Som med hvilken som helst art, maleri på lerret krever en unnvikende gnist av inspirasjon til å komme i gang, opprettholde prosessen og skape et kunstverk som gjenspeiler hvem du er. Om du ikke tør å dra på med knallfarge på en hel vegg, er det et smart alternativ å male en dørkarm i en knæsj farge! Det skaper masse liv, samtidig som det er en liten flate å male om igjen når du ønsker forandring.


Våre videoer tar for seg maling med akrylmaling steg for steg, men de fleste teknikker benyttes også innen maling med oljemaling.

Male med akrylmaling! Video kan åpnes i full skjerm og man kan når som helst stanse avspilling å repetere hva man har lært. Størst nytte av leksjonene får man dersom man har for hånden det utstyret man behøver. Her er det mye å spare, og vi sender over hele landet.


Lag dine egne lerret. Kunstnerbutikken i Drammen lager alle størrelser, og dersom din størrelse ikke er i forretningen lages disse på bestilling. I kunstnerbutikken er ingen jobb for stor og leveringstiden varierer ut i fra antallet du ønsker. På Søstrene Grene vil du finne inspirasjon til prosjekter for både voksne og barn. Bruk denne veiledningen til at lage din egen kunst til hjemmet.


Gi kunsten plass på maleplater og malelerret av kanvas i flere format, eller malelerret på rull. Bildene du bruker til denne teknikken må være skrevet ut eller kopiert på en laser skriver (ikke en blekkprinter). Dekk bildet med Foto Potch.


Legg også Potch på underlaget som bildet skal legges på. Dette kan være et lerret , eske, tre artikkel el. Plasser så bildet med trykksiden NED.


Vi benytter et ekstra kraftig bomullslerret, som sammen med vår unike printteknikk gir ytterst skarpe og klare farger, som du garantert ikke ser bedre hos andre leverandører av bilder på lerret. Fordelen ved å printe ditt bilde på lerret , er blant annet at strukturen i overflaten gjør at du unngår reflekser fra sollys og andre lyskilder. Velg fra vårt store sortiment av bilder på lerret i kategorien LERRETSBILDER.


Photowall har et stort sortiment, fri frakt og høy kvalitet. Lerret er en super måte å vise frem dine fineste bilder. Det setter et personlig og unikt preg på hjemmet.


Alle våre lerretsbilder monteres for hånd av rammemaker på en enkel blindramme. De har over lang tid utviklet en spesiell motode for å få helt flate og presise hjørner, så lerretet ditt skal ta seg best ut på veggen. Vi får lyst til å male alle vegger i en dyp fargenyanse når vi ser dette soverommet. Knaggen Shaker list får du kjøpt på Artilleriet og Sinnerlig-taklampe er fra Ikea.


Få inspirasjon sendt direkte til innboksen din hver uke, og meld deg på nyhetsbrevet vårt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg