fredag 14. desember 2018

Krittavle maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Har du maling til overs kan du være kreativ og f.

Og hvis du blir lei av tavlen – uansett hvor den er – kan du alltids male over den. KRITTAVLE MALING L SORT. Holder til 30m,-ekskl.


IKEA - MÅLA, Tavle på stativ, bartre, hvit, Barnet ditt kan bruke den til forskjellige ting. Det er whiteboard på den ene siden og krittavle på den andre. Kan legges sammen og settes bort når produktet ikke er i bruk. Bruk kun whiteboardtusjer på whiteboardtavlen.


Stilig krittavle uten synlig ramme Denne tøffe krittavlen har ingen synlig ramme. Den sorte tavlen går helt ut i ytterkant, og er montert på en mm treplate.

Treplaten er med på å understreke det organisk uttrykk man oftest ønsker å oppnå ved bruk av krittavler. Krittavlen har ingen for eller bakside, det er tavle på begge sider. Kjøpte malingen i en hobbyforretning, men jeg antar at de selger slikt hos fargehandelen også.


Tavle-effekten ble bra, men magnet-effekten ble så som så. Tror kanskje jeg burde malt et ekstra lag eller to. Jeg har prøvd vanlig sort, men mener å huske de hadde samme type maling i rø grønn og blå. Vannbasert, matt tavlemaling, som gjør at du enkelt kan lage din egen svarte tavle på skapdøren, døren etc.


Gjennom snart år har vi utviklet og solgt inventar for. Velg ut et felt på veggen eller døren der du ønsker at tavlen skal være, og legg på to lag med maling - et horisontalt og et vertikalt. Når malingen har tørket kan du skrive rett på veggen med vanlig skolekritt.


Tavlen skal være like lett å skrive på, som den er å tørke av etterpå. Kan festes rett på vegg eller rammes inn. Krever glatt underlag.


IKEA - KLÄTTA, Selvklebende dekorasjon, tavle, Du kan plassere tavlearkene side om side på veggen for å lage ei stor tavle, eller skjære ut dine egne former. Bjørkfiner i kaninfasong med svart krittavle maling på en side, fint bjørkmønster på andre siden. Til å skrive små notater eller barn eller kjæledyrsnavn på.


Vi tilbyr et bredt sortiment innen Lerret på nett. Vognen har åpne rom nederst og langgt åpent rom oppe på hver side.

Leveres umontert, monteringsanvisning følger med. Stamme av heltre bøk med plater i kryssfiner lakkert med vannbasert lakk. Arbeidsflate på den ene siden er whiteboard og den andre siden krittavle. På en krittavle er det raskt og enkelt å skifte budskap.


Det er nesten gratis, - ingen utgifter går til print! Krittavle uten synlig ramme kan du skrive på med både kritt og tusj. Selvheftende krittavle med ukeplan Ha kontroll over alle ukens gjøremål - hjemme eller på jobb. Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter. I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil.


Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg