onsdag 12. desember 2018

Sminkespeil med forstørrelse

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Fri frakt over 499kr. Autorisert forhandler. Sammenlign pris med oss. Sminke, hudprodukter, accessories, tannpleie, hår. Gode produkter på tilbud.

Skjønnhetsprodukter på nett. Det finnes mange typer sminkespeil. Kanskje et berøringsfritt sminkespeil med LED-lys som slås på automatisk ved hjelp av en sensor og som i tillegg har 10x forstørrelse er noe for deg? Vi har også sminkespeil med svingbar arm, frittstående eller selvklebende.


LED-lamper lyser opp rundt speilet for at du skal se ordentlig når du sminker deg. Sminkespeil med lys och 10x forstørrelse. Med et vanlig speil på den ene siden og 10x forstørrelse , får du optimale forutsetninger for sminking.


Smart sminkespeil med eller 15x forstørrelse.

Er sugekopper på baksiden slik du enkelt kan feste det på andre glatte flater. Perfekt å ha på badet på ditt vanlige speil. d for at vurdere produkt. Speil med forstørrelse. Du kan også være interessert i. Det kan være verdt å betale litt mer for et sminkespeil med bedre lys.


Du bør både tenke på hvilken belysning du får når det kommer til styrke og farge samt hvilke pærer som brukes. Det betyr at du får et sminkespeil om har speil med lys. Et godt sminkespeil gjør jobben enklere. Om du foretrekker lommespeil eller et større sminkespeil til sminkebordet, vi har speil fra Simplehuman og Beurer i alle prisklasser.


Takk for din reservasjon! Du vil bli varslet på SMS og e-post når bestillingen er klar til. Vi har et stort utvalg i mange prisklasser på lager. Et sminkespeil med lys og forstørrelse gjør jobben enklere når detaljene teller. Vi har sminkespeil som kan monteres på vegg og bordmodeller som kan lades opp.


Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Finn laveste nettpris her. Ramme i transparent plast.

Du må ha kjøpt varen for å skrive en anmeldelse. Admin forbeholder seg retten til å akseptere, avslå eller fjerne. Den skrus opp på veggen med skjult feste. Her kan du sammenligne pris på sminkespeil med og uten lys i alle varianter – veggspeil, bordspeil, håndspeil og.


Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord. OUTLINE sminkespeil med LED teknologi i polert krom. Batteridrevet med stk V AA batterier (ikke inkludert).


Vi har baderomsspeil i flere ulike design og størrelser samt speilskap. Med og uten lys, batteridrevne og elektriske varianter, og forstørrelsesspeil fra og helt opp i ganger førstørrelse. Hovedgruppene er speil med og uten innebygget lys og med og uten forstørrelse.


Disse speilene kan være enten runde eller firkantet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg