mandag 17. desember 2018

Metrofliser kjøkken

Flis egner seg godt som dekor mellom benk og overskap, og er et slitesterkt og rengjøringsvennlig alternativ. I tillegg tåler de varme og fukt langt bedre enn gips eller annet materiale. Når du skal velge flis til kjøkkenet er det en del hensyn du burde tenke på. Vi ønsker å gi medlemmene våre de beste tilbudene.


Som medlem vil du motta unike tilbu tips og veiledning, nyheter og inspirasjon. Metrofliser er kort sagt ikke den enkleste løsningen i et lite dusjhjørne, og det er helt avgjørende å begynne riktig med en gang.

Og når du kommer riktig i gang, skal du bare fortsette å være nøye. Dermed blir resultatet blendende flott. Last ned hele artikkelen og se hvordan du setter opp metroflisene. I et ellers fargeløst kjøkken har eierne vært modige med veggen over kjøkkenbenken.


Sprutsonen er dekket av lavastein i støvete blå og grå farger, sammen med moderne metrofliser i hvitt og svart. Du kan saktens få følelsen av et røft kjøkken uten å måtte gå helt inn for det. Noen glødepærer, store industrilamper, et åpent hyllesystem med metallramme, en vegg med metrofliser eller en benkeplate i rustfritt stål. Ettersom kjøkkenbenken er meter lang ville jeg at veggen bak skulle fremstå som et smykke i rommet.


Jeg brukte lang tid på å bestemme meg for hvilken type flis jeg ville ha.

Men til slutt, etter god hjelp fra Ole Bjørn på Flisekompaniet Skøyen falt valget på lyse, klassiske, tidløse metrofliser med fasettkant. Murmester Jan viser deg hvor enkelt det er å legge fliser over kjøkkenbenken. Skal du legge fliser på gulv eller vegger i tørre rom, har vi egne. Rangnes for Bergersen Flis as. Her viser vi deg hvordan du setter opp de unike flisene.


Lerhyttan fra Ikea er et svart kjøkken som har tradisjonelle rammer rundt dørene og et innfelt finerpanel. Vitrineskapene forsterker den klassiske stilen. Dette kjøkkenet passer godt om du ønsker et klassisk kjøkken med et litt røffere tilsnitt. Kombinerer du det med hvite metrofliser over benkeplaten får du et snev industriell stil. This Pin was discovered by Sanna Drogset Børstad.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Lekkert og delikat med flotte hvite metrofliser og flott kjøkken som er spesialbestilt og satt opp av egen håndverker. På det gamle tregulvet prøvde Kopperud først å male sjakkruter, men gulvet var i for dårlig stan så det lot seg ikke gjøre.


Over kjøkkenbenken har de satt opp hvite metrofliser , og den fine porselensvasken er selvskreven på et landlig kjøkken. Den historiske metroflisen har for alvor funnet frem til moderne kjøkken og bad. Du kan forandre hele uttrykket på kjøkkenet og få en fransk følelse ved å bruke trendy metrofliser med faset kant, eller subwayfliser som de.


Forside Kjøkken og hvitevarer Generell kjøkkenprat Legge kjøkkenfliser i forband ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

Vi satte opp metrofliser for snart år siden,da hadde jeg siklet på slike fliser i 5-år. Det blir berre lekkert. Angrer ikke på det valget, synes de er like fine ennå jeg. Herlig kjøkken og ennå bedre blir det. Syntes du utvalget er stort og det er vanskelig å navigere blant alle leverandørene?


I en serie artikler med forskjellige tema vil vi hjelpe deg å finne frem i denne jungelen. Veggflis til kjøkken. Her vil du få innblikk i de forskjellige produsentene av keramisk flis og hvilke typer produkter de lager. De nye eirene legger ikke skjul på at kjøkkenet var en av hovedårsakene til at de flyttet inn. Aud Sissel Hoel og samboeren Asle Kiran kjøpte leiligheten på Møllenberg i Trondheim i fjor vår.


Hos Bella fliser og design finner du kanskje markedetse mest spennende utvalg av fliser, baderomsinnrening og tregulv fra verdense ledende produsenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg