onsdag 26. desember 2018

Kähler vase 20 cm

Kähler vase 20 cm

Overlegen kundeservice, lynrask levering og et mekka for inspirasjon. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Kähler Vase - Best pris i Norge!


Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Bli den første som omtaler dette produktet. Vanlig pris: kr 4900.


Er du på jakt etter en krystallvase, glassvase eller en fin Omaggio- vase ? Special Price kr 4215. La vasen være midtpunktet på middagsbordet. Den stripete vasen passer inn i de fleste hjem og miljøer og kan brukes til blomster eller bare som dekorasjon. Velg mellom forskjellige farger.


Kähler vase 20 cm

Størrelse: Høyde cm. Denne populære vasestørrelsen passer perfekt til alle årstiders. Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt juleservise. Flexibility, cost efficiency, accuracy and innovation power along the entire value chain.


Vaserne er designet af Ditte Reckweg og Jelena Schou Nordentoft i samarbejde med Káhler og er holdt i en enkel, tidssvarende stil, der passer ind i de fleste interiører. De håndmalte stripene som pryder den klassiske Omaggio-vasen gjør hver vase unik. Den myke formen kompletterer vasens enkle og grafiske uttrykk og legger til en dynamikk hvor den enn plasseres.


Kähler vase 20 cm

Fyll inn e-post så sender vi en innloggingslenke! Dersom du er medlem, men ikke har logget inn før, kan du klikke her for å opprette en innlogging. Flot og dekorativ Omaggio- vase med det velkendte grove penselstrøg.


Vasens bløde former og brede striber giver vasen en uhøjtidelig udstråling. Vasens stilrene minimalisme giver en klassisk keramisk vase til den stilfulde og moderne bolig. Vasen er tilvirket i hvit porselen. Nedenfor vises de siste prisendringene som har skjedd for produktet i hver butikk. Stilfullt formspråk med elegante penselstrøk gir en følelse av sjarmerende luksus.


Kähler vase 20 cm

Minimalistisk design. Designet av duoen Stilleben. De mest kjente seriene Omaggio og Hammershøi har begge satt en høy standard på keramikkmarkedet.


Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn. På lager for omgående.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg