mandag 17. desember 2018

Kjøkkenredskaper i tre

Restaurant, hotell og caféprodukter. Bestill kjøkkenredskaper her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.

Uansett hva slags mat du tilbereder, får du et litt enklere liv på kjøkkenet hvis du har de rette. Opp i gjennom årene kan man regne med at hovedmaterialet til visper var tre. Det var ikke før en kunne produsere billig rustfritt stål at man kunne lage billige kjøkkenredskaper av metall.


KJØKKENREDSKAPER I TRE Tre -redskaper er laget i bjørk. Vi har kjøkkenredskaper du trenger til matlagingen. Alt fra kokkekniver til visper finner du på Tilbords. Se vårt utvalg på Tilbords.


Jeg er år og bor sammen med min kjære, tre gutter på og 1 og vår søte katt.

Mine to store lidenskaper er nostalgisk interiør og hage. Elsker gamle, koselige hus, gamle tekstiler, sjarmerende gjenstander fra svunne tider og loppisfunn og ikke minst blomster! Roser, pioner, syriner, riddersporer. Du finner blant annet: målebegre i glass, bakepensel i tre og naturbust, lokalproduserte kjøkkenkluter, oppvaskbørster i tre , rotmoser i stål og kvalitetskniver i stå og tre.


Vi har formere til vaffelkjeks som du kan bruke for å lett lage dine egne, sprø vaffelkjeks. Her finner du også crêpes-skrape av tre. Visste du at crêpes er en typisk fransk rett? Crêpes er som tynne pannekaker som du kan fylle med valgfritt fyll. Blant våre kjøkkenredskaper kan du velge mellom alt fra stekepanner, gryter, kasseroller og sopptørkere til kjøkkenkniver og kokkekniver fra velkjente varemerker.


Noen av våre mest populære produkter innen glass og porselen kommer fra klassiske varemerker som Iittala, Orrefors og Rörstrand. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Kjøkkenredskaper i tre med bånd i lær rundt skaftet og oppheng i lær øverst. Om du leter etter kjøkkenredskaper eller andre produkter så har vi et stort utvalg. La matlagingen bli lekende lett med riktig utstyr!


Vi har stekespade i plast og visp i plast som hjelper deg å unngå riper i bunnen av stekepannen og gryta. Vi har også mer miljøvennlig ballongvisp i metall og stor skje i tre. Noen av kjøkkenredskapene blir presentert her etter hvert som de blir fotografert.

Bruk en olje som er beregnet for kjøkkenredskaper og lignende i tre som skal komme i kontakt med næringsmidler. Hvis du bruker matolje, husk på at den kan harskne. Geometri er en serie håndlagde kjøkkenredskaper i tre.


Design Erik Gøthesen. Første produkt, en stekespade, er nesten utsolgt. Lengde på den første: cm. Den er laget i bjørk av møbelsnekker Marius Essebaggers, Oslo.


ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg