mandag 3. desember 2018

Spisestue inspirasjon

Spisestue til lave priser. Bestil enkel på nett! Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. La deg inspirere av våre spisestuer i ulike design.


Svart og hvit spisestue.

For designeren som bor her, er et hjem først og fremst en rolig base hvor han kan hvile hodet etter en dag full av farger, mønstre og former. Derfor har han skapt et svart-hvitt hjemmeunivers, med innslag av gråtoner. Designeren elsker fiskebeinsparkett, og gulvet var en av grunnene til at han falt for denne leiligheten. Inspirasjon til spisestua.


En tradisjonell spisestue eller smånissenes pakkestasjon Ei lys spisestue å være sammen hele familien i. Blant vårt utvalg kan du velge mellom ulike størrelser på våre spisestuebord og spisegrupper, samt supplementere med ileggsplater slik du får plass til alle de du inviterer. Vi tilbyr også spisestuebord i mange ulike stiler og av ulike materialer, slik at du kan finne det bordet som passer perfekt i din spisestue. Og selv om tempoet i livet noen ganger gj ør det vanskelig, er det her vi alle møter, spiser måltider sammen, og vi kan kalle det rolig.


IKEA har stort utvalg av møbler til din spisestue.

Enten du trenger langbord til spisestue , et lite kjøkkenbord eller et fleksibelt spisebord med ileggsplate. Til Nobel spisestue har vi valgt et sisalteppe av høy kvalitet. I stuen gikk vi for Charles, et elegant, håndknyttet teppe fra India. Begge leveres i flere størrelser og farger.


Kan også bestilles i spesialmål, men her må noe leveringstid påregnes. JYSK Norge samlede varesortiment. Jeg aksepterer samtidig vilkårene og betingelsene til nyhetsbrevet.


Samtykket kan til enhver tid trekkes tilbake. Vi behandler de ovennevnte personopplysninger for å kunne sende deg nyhetsbrevet. Meld deg inn i vår kundeklubb og få eksklusive medlemstilbud! Alltid avslag på modulsofaer til.


Trendy mørk spisestue. Ditt eget lille krypinn. Stedet hvor du kan trekke deg tilbake og stenge verden ute, eller ta den inn. Soner som glir elegant over i hverandre, men som likevel er. For høytid og fest, god mat, prat og latter som forlenger livet.


Bli inspirert til innredningen av din spisestue med vores forskjelligartede møbler. Er du mest til det moderne eller klassiske, du vil finne det helt passende møblet i akkurat din smak under vores spisestuekategori.

Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Finn riktig belysning for spisebord og spisestue med lamper og pendler fra lampemesteren. Vi har alltid et stort utvalg online.


Her kan du få tips og inspirasjon til oppussing av spisestue. De hvitpigmenterte overflatene gir et lyst og tidsriktig uttrykk som lett passer inn i ulike stiler. Mattlakkert eikefinèr gir enkelt vedlikehold. Håndtakene på skapene er enkle og passer inn i stilen.


Hva med en ny spisestol med unik funksjon?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg