mandag 3. desember 2018

Selvklebende folie kjøkken

Selvklebende folie kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. Min misjon er å gjøre oppussing enklere slik at enhver kan skape drømmehjemmet sitt, uavhengig av budsjett eller situasjon!


Jeg er stolt av å kunne tilby Norges største utvalg av selvklebende folie til møbler, interiør og vindu, i tillegg til flere innovative nyheter som gjør oppussing enkelt. Håper du finner noe som faller i smak! Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din. Selvklebende folie som metervare.


Classic tiles er selvklebende gulvfliser som kan monteres rett over eksisterende fliser eller annet gulv på kjøkken , ba vaskerom og gang. Flisene er selvklebende , enkle å montere og det er ikke behov for håndverker, fug eller ekstra lim. Med dette innovative produktet kan du fornye gulvet ditt på minutter – helt selv!


Folie i den lengden du ønsker. Sandblåst-, whiteboard-, magnet-, tavle-, carbon - til alle formål. Etiketter, streamers, klistermerker, wallstickers. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små.


Kjøp online - Bauhaus. Det en enkelt å feste, bare bruk litt vann. Klebefolie er noe som kan gjøre hjemme ditt helt unikt.


Bestill online i dag få rask levering Ved å åpne denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler og liknende teknologi som er beskrevet i våre Retningslinjer for cookies (Informasjonskapselsvilkår), og bruken av din data som blir eller vil bli samlet i fremtiden, som beskrevet i Staples Personvern og retningslinjer. Hos det italienske firmaet Docedi. Filmen kommer i de fleste størrelser, og dette kan du gjøre selv. Du kan velge mellom en rekke ulike farger og mønstre, fra 1til 1euro, altså fra rundt 800-1. Sokkel folie til kjøkkenet.


Hvis din sokkel er mindre 20cm kan du lett kutte folien med en hobbykniv. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Spill av videoen og se hvordan Anna, med litt finesse, pynter skåler og selve bordet med selvklebende folie i blomstrende farger. De kan helt sikkert prøve, De også.


Selvklebende folie kjøkken

Hvis De vil se flere kreative DIY-videoer, kan De abonnere på Søstrene Grenes -kanal, hvor vi deler inspirasjon hver uke. Produktet er veldig enkelt å montere, da det er selvklebende. Aasen mener selvklebende folie kan være en god start på tapetseringskarrieren for de som kvier seg for å starte med hele vegger. Se hvor lett det er, og bli inspirert til å fortsette med større flater, sier han.


Forny ditt hjem, din bedrift, ditt kjøkken , dine møbler og slitte ting med selvklebende folie. Har du et slitt og stygt fritidsbord? Puss det ne vask det og sett på folie med laminat. Kjøkken , bad og garderobe.


Selvklebende folie kjøkken

Kritt selges separat. Du får for eksempel kontaktplast som ser ut som både marmor, tre og betong. Dekorplasten åpner for en rekke muligheter på hjemmebane! Bare se hva de har fått til i disse inspirerende. Fjern folien, fest flisene og veggen er som ny.


Flisene har ubegrenset holdbarhet inne og kan lett fjernes igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg