onsdag 26. desember 2018

Skandinavisk lys

Skandinavisk lys

We have the looks that will get you. En av våre mest populære lyse beige toner gjennom tidene. Den oppleves myk og behagelig i kombinasjon med okertoner samt lun og varm sammen med rødtoner. SKANDINAVISK ble startet av Shaun og Gerry fra Englan som forelsket seg i to skandinaviske jenter og som aldri dro tilbake.


Skandinavisk lys

Den ene bor nå i Stockholm, og den andre i København. De vil gjenskape essensen ved den skandinaviske livsstilen og naturen gjennom sine duftlys og velværeprodukter. Sans – en gulaktig beige tone.


En lun og klassisk beigetone. Lys , skandinavisk luksus om morgenen. Skandinavisk Lys – en gulaktig beige tone. Finnes i flere farger og.


Lys opp den mørke vinternatten med duftnoter av vinterbær og frosne trær. Duftlyset er laget av en blanding av parfyme, FSC-sertifisert plantevoks og mineralvoks. Veken er av 1 bomull. Helt for hånd i malte lysglass, brennetid ca. Stilen er moderne, lys og skandinavisk , med innslag av farger.


Hva inspirerte deg til å begynne å instagramme? Da vi nettopp hadde flyttet hit, oppdaget jeg hvilken stor inspirasjonskilde Instagram var på interiør. La dine beste øyeblikk oppleves i rett lys.


Skandinavisk lys

Belysningen i hjemmet setter scenen og bidrar til å gi hverdagen en spesiell følelse og stemning. Med lamper i imponerende skandinavisk design kan du nyte god belysning og samtidig spre eksklusivitet i hjemmet. Du finner den fineste julepynten til treet ditt hos oss - fargerikt, morsomt og nostalgisk.


Hei, vi driver å maler panel i gangen, men nå sliter jeg med å bestemme meg for farge. Først hadde vi bestemt oss for skandinavisk lys , men synes den ser noe gul ut, så begynte vi å se på fargen lys antikk, men går denne til ferdigmalte lister som er eggehvite? SKANDINAVISK er historien om to briter som endte opp i Skandiavia med hver sin skandinav. Duftlys og duftpinner herfra fanger essensen av det nordiske, i farger, dufter og overflate.


Hygge og kos dyrkes nok på en annen måte her oppe i det kalde nor og det er med inspirasjon av dette kolleksjonen skapes. Scented Candle Collection A collection of scented candles for the home reflecting the unique balance of nature and living in Scandinavia. Når du tenner lyset, vil en behagelig duft av te, roseblader, mynte og nybakt jordbærterte til å spre seg i rommet.


Det mørkegrønne, frostede glasset sammen med lokket i lys bøk blir en utrolig fin kontrast som gjør seg utmerket på badet, i gangen eller på soverommet. Hos Mester Grønn kan du finne tilbehør og blomster i skandinavisk stil til jul. Den skandinaviske stilen er lys , lett og inspirert av den nordiske vinterfølelsen.


Formene er enkle og stilrene og understreker det nordiske delikate formspråket. Hvor finner jeg en nettbutikk som selger skandinavisk design på nett? De aller fleste interiørbutikker på internett har en slags interiør som passer til skandinavisk design, men noen skiller seg ut mer enn andre og har et større utvalg som passer godt til den lyse, enkle og funksjonelle designstilen.


Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Taklampen Arina kombinerer det kjølige uttrykket til den svarte overflaten med små detaljer i tre, noe som gir varm utstråling. Denne lampen i skandinavisk stil har en helt spesiell estetikk og er svært anvendelig i moderne boligrom.


Y (island solitude) 2ml Scent Diffuser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg