mandag 10. desember 2018

Soverom hotellstil

Soverom hotellstil

Helt fantastiske soverom i hotellstil. Hotellstilen er et godt utgangspunkt for ro og avslapping. Få laget et fint hodegjerde Det er mange måter å markere veggen bak sengen på. Du kan kjøpe ferdig gavl, trekke en plate med et pent tekstil, tapetsere eller male rett på veggen. Vær bevisst med fargesettingen Hvitt på hvitt gjør ikke mye for stemningen.


Drømmen om å trekke seg tilbake etter en hektisk dag på sitt personlige hotellrom er forlokkende for mange. Mal med mørke farger – et soverom tåler en langt mørkere fargeskala enn andre rom. Prioriter belysning – velg en morsom lysekrone eller en dekorativ lampe fremfor et kjedelig takpunkt.


Leiligheten hadde kun ett avlangt soverom , og en upraktisk stue og kjøkken. Vi trengte et rom til, sier Monika Loeb, som skal bo i leiligheten med sin datter. Det eksisterende soverommet var upraktisk, med et stort område som ikke var i bruk. Rommene var også lyse og upersonlige, forteller interiørarkitekt Bernt A. Hun deler gjerne sine tips om hvordan du selv kan skape stilen. Hva var målet ditt med dette prosjektet?


Soverom hotellstil

Jeg ville skape en hotellfølelse på soverommet. Ett annet mål var å få inn mer dagslys. Velkommen til soveromsgalleriet vårt. Her finner du mange ulike soveromsmøbler i forskjellige stiler og størrelser.


Ta en titt og finn soverommet ditt. Det er imidlertid ikke alt han anbefaler at du kopierer. Med mindre du er nødt til å ha hjemmekontor på soverommet, har ikke skrivebordet noe å gjøre på et soverom.


Vi sitter heller i senga eller en godstol med laptopen på fanget fremfor ved et skrivebord. Dette blir derfor et overflødig møbel på et privat soverom , sier han. Dette er både godt for sovemiljøet og godt for lommeboka ettersom det er energibesparende. I et rom som er mer utsatt for søl og slitasje, som kjøkken, gang og barnerom, er det viktig å velge robuste malinger, utviklet for å kunne tåle litt ekstra. Mens andre rom, som stue og soverom , ikke stiller like høye krav til slitestyrke.


Men det vil ikke si at det er lurt å velge dårlig kvalitet. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. I denne kategorien er jeg #128512; Jeg gleder meg som et lite barn som skal på tivoli til det! Nå ser det ikke ut i måneskinn, klesskapene har falt fra hverandre og ellers utdatert!


Soverom hotellstil

Det skal bli så deilig å få et herlig, nydelig soverom med skikkelig garderobe. MEN hvordan skal det se ut? Med store hotellputer kan du skape en luksuriøs hotellstil på soverommet.


Det er ikke bare dekorativt, men også praktisk når du for eksempel skal lese i sengen. Den mest solgte størrelsen er 70x1cm. I en litt mindre seng kan du bruke puten på 60xcm. Denne er også perfekt å bruke i sofaen eller dagsengen.


Soverom hotellstil

Denne vakre og dype rødnyansen passer i flere rom i hjemmet. Fargen gir både varme og lunhet til rommet, og passer perfekt når vi nå går mot mørkere tider og vil tilbringe mer tid innendørs. Eventyrlig oppussing med Huntonit. Ingenting slår følelsen av å sove på hotell! Nå kan du men enkle grep gjenskape følelsen på soverommet hjemme.


Skap et luksuriøst hotell soverom med silkemyke satengsengesett, store hotellputer, elegante sengetepper og myke gulvtepper. Flere lag med fotside gardiner fra gulv til tak gir et eksklusivt hotellpreg. Oppholdsrom, kjøkkenkrok, balkong og soverom (senger).


Egen badstue tilknyttet et av badene. Standard suite med soverom. Soverom i hotellstil. Moderne og klassisk i kombinasjon her også. Blåfargen går igjen her også.


Her er soverommet fra siste boligstyling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg