onsdag 5. desember 2018

Infra fargekart

Infra fargekart

Beste Priser Med Handlesmart! En miljøvennlig akrylmaling med god dekkevne og slitestyrke. Nytt digitalt fargekart.


Infra fargekart

Nå kan du enkelt få oversikt over alle fargene du kan få i LADY Minerals Kalkmaling, samt se mange vakre miljøer som er malt med kalkmaling. Se inspirasjonsfilmer og finn dine favorittfarger og skap din egen stil. Se det digitale fargekartet her. Men tørrstoffinnhold er litt vesentlig. Du har altså fordelt liter farge på ca kvm vegg.


Andre merker gir deg liter igjen på vegg, altså en tykkere film. Mens noen få gir deg liter igjen på de samme kvm. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen.


Prøv vår interaktive fargevelger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Terrassen er for mange det viktigste rommet i huset om sommeren. Man vil være ute og nyte årstiden så mye som mulig på en vakker terrasse.


Butinox Oljegrunning er en upigmentert oljegrunning for utendørs treverk. Grunningen kan benyttes på både høvlede og uhøvlede flater. Butinox Terrassebeis gir en matt elegant overflate som beskytter og bevarer impregnert treverk. Beisen er robust og fargebestandig med opptil års holdbarhet.


Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. Grått og trist er en betegnels. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.


Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen. Trebitt Terrassebeis gir en vakker, matt og slitesterk overflate. Vi har kjøpt billigste Infra maling på OBS, og det vil jeg fraråde alle andre å gjøre. Neste gang vil vi velge den litt dyrere Lady-malingen.


Jeg forstå nå hvorfor det er blitt folkemalingen. Billigmalingen gir et resultet som ikke er like pent og som definitivt ikke har samme slitestyrke. Dette er vår erfaring, og den er dyrkjøpt! Den nye lady minerals har eget fargekart , og kommer i trygge, fine og.


Finn de beste prisene på nettet. Terrassebeisene har egne fargekart med forslag til gode farger, men beisene kan brekkes i nær sagt hvilken farge du ønsker. Discover latest images and videos taken by Coop Obs! I vårt fargekart finner du tolv spesielt utvalgte og flotte farger å velge mellom. Farger som forskjønner treverket samtidig som det beskytter.


Fresco kalkmaling er en super matt maling med vakre variasjoner av farge og nyanser. Den skaper et autentisk utseende som både er grasiøst og personlig. Når du bruker beis fremheves treverkets særegenheter og naturlige glø samtidig som den beskytter treverket mot det tøffe, norske klimaet. Og så enkelt som det er.


Med TREBITT terrassebeissystem har du ingen unnskyldning for å ikke gjøre jobben. Og med fargene i vårt fargekart kan du få det akkurat slik du selv vil. Den er overmalbar etter kun noen få timer, og du klarer strøk på samme dagen.


Residence aqua, er en vanntynnet maling, laget av Gjøco. Gjøco produktene kontra Infra produktene er så i si helt like, eneste forkjellen er embalasjen. Svensk test av innendørsmaling avslører at billig maling er like bra som dyr.


Digitale skjermer har svært ulike fargeinnstillinger, og vil derfor ikke alltid viser helt reelle farger!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg