torsdag 20. desember 2018

Omaggio gull

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!


Pakke med stk vaser Håndmalte gullstriper Høyde cm.

Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et. Du får varsel for dette produktet. Omaggio julekuler gull pk Kähler. Bildene er fra Kahler) Kahler design fyller 1år i år og i den forbindelse har de produsert en omaggio jubileumsvase.


Se vårt store utvalg av elegante lysestaker og vaser i vår nettbutikk. Benytt Klikk og Hent eller bestill online. Likeledes fås lysestakene med gull - eller sølvstriper i størrelsen H1til 1NOK, H2til 2NOK og H2til 3NOK.

Skålen i gull eller sølv kommer i størrelsen Ø1til 2NOK. De små miniatyrvasene koster 3NOK for en 3-pakning i gull eller sølv. Denne vase er uundværlig i enhver bolig.


Les tester og omtaler før du kjøper. Designstjerner har et stort utvalg av de nydelige produktene fra Kähler! Se hva vi har - og send oss gjerne en melding hvis det er noe du gjerne skulle hatt som vi.


Mitt Skattekammer AS. Vasene er hele, blanke og meget pent brukt, se bilder. Sort og Gull vase solgt! Da var den kommet til SivKnivKlestativ huset også.


Den nyyyydelige jubileumsvasen til Kähler. Fortsatt fin torsdag alle sammen! Det er ikke så mye mer å si enn at vi GLEDER oss til jul!


Ikke minst til å dekorere med disse lekre vasene og julekulene fra Kähler! Det vi liker ekstra godt med denne serien er at den oser tradisjonell jul med en moderne vri. De håndmalte stripene reflekterer diskret lysets stråler og skaper et vakkert skinnende lys.


Kulene passer også bra å ha påske eller i barnerommet hengende i vinduet.

Jeg kjøpte den i gull etter en tråd her inne, men var veldig usikker på om jeg faktisk skulle gidde å hente den da den kom på lager. Det snudde da jeg så hysteriet, litt lett påvirkelig kan man si. Er fortsatt ikke overbevist, men mulig den ser fin ut når den først er satt opp (har den fortsatt i esken). Diaro In omaggio per te il volume Mondo e tendenze.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sammenlign tilbud fra Kähler. Jubileumsvase i gull.


Vasen kommer kun i et begrenset opplag, og er først til salgs i butikkene i august, men er du like forelsket i det lekre, lille stykke design som oss, kan du forhåndsbestille vasen her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg