tirsdag 11. desember 2018

Knotter og håndtak

Knotter og håndtak

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. De morsomste knaggene finner du på Coolstuff!


Knotter og håndtak kan bidra til å skape nye og spennende kontraster, eller gjenopprette et tradisjonelt uttrykk. De gjør det enkelt å åpne skapene og skuffene dine, og kan gjøre stilen i rommet mer enhetlig. Håndtak og knotter skaper helheten.


De fleste variantene våre fås dessuten både som knott og håndtak. Store endringer med små hjelpemidler - skift knotter og håndtak. Fornye på kjøkken og bad kun ved å endre de små detaljene. Tilpass hjemmet ditt med stilfulle knotter og håndtak. Rustikk, antikk eller elegant – vi har løsningen du ønsker deg!


Knotter og håndtak

For en helhetlig stil anbefaler vi å velge kjøkkenhåndtak som passer til andre knotter og håndtak i hjemmet. Trykk her for å se spesialtilbud. Vi har et bredt utvalg - noe for enhver smak!


Dørhåndtak, håndtak og knotter Viser 1produkter-. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine.


Knotter og håndtak

I tillegg til å gjøre det mye lettere å åpne skap og skuffer, er de med på å skape en enhetlig stil i rommet. Hos oss finner du dem i mange farger, former og størrelser. Beslag Online har et stort utvalg av håndtak og knotter av høyeste kvalitet og til god pris. Stort utvalg av håndtak og knotter for kjøkken og bad. Alltid gratis frakt og rask levering.


Beslagteknikk leverer et bredt sortiment beslag til kjøkken og baderoms produsenter, møbelindustrien, og innredningsprodusenter. Med oss finner du det du leter etter, om du gjenoppretter kjøkkenet eller gir gamle møbler nytt liv! I vårt fantastiske utvalg av håndtak finner du et stort utvalg av kjøkkenhåndtak og møblerhåndtak i kobber, tre, aluminium, rustfritt stål, krom, messing og lær håndtak. Rask levering når du kjøper håndtak og knotter fra oss. Gratis retur og alltid gratis.


Trenger du hjelp til å finne det produktet som passer best til den jobben du skal utføre, ta kontakt med oss. Hos Kvik har vi et bredt utvalg av funksjonelle knotter og håndtak til skuffer og skap. Utvalget spenner bredt, fra klassiske knotthåndtak til lange og slanke stålhåndtak. Kjedelig med gamle dørbeslag? Oppdater kjøkkendørens utseende med stilige kjøkkenhåndtak og knapper levert av R. Gi nytt liv til dine gamle kommoder, skuffer og skap ved hjelp av nye og dekorative knotter som passer deg og din stil.


Videre kan du få orden i dine vesker, skjerf og jakker med lekre og moderne knagger som passer godt på både soverommet og i gangen. Oppgrader ditt hjem og finn dine favoritter blant våre knagger, knotter og knaggrekker. Herjedalskjøkken tilbyr et bredt sortiment av håndtak og knotter. Se Ting sitt store utvalg av knagger, knotter , knaggrekker og håndtak i mange ulike fasonger og farger.


Knotter og håndtak

Interiør og Beslag AS har spesialisert seg på interiørbeslag og innredninger til kjøkken, bad og garderobe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg