tirsdag 11. desember 2018

Selvaag pluss tjuvholmen

Besøk oss for informasjon, visninger og prospekter. Meld gjerne din interesse! Vi gir deg gode grunner. Lurer du på hvem vi er? Med et rikholdig og smakfullt innredet serviceområde i 2. Olav Selvaagsplass 4.

Ring vårt hovedkontor mellom kl. Plussboliger i drift. Romslige 2-roms, mange fine 3-roms og flere store leiligheter med takterrasser. Her blir det god utsikt og kort vei til Asker sentrum.


Kom innom visning eller ta gjerne kontakt for mer informasjon. I år har de lansert hele fire prosjekter i Norge. Tjuvholmen Drift er lokalisert på Tjuvholmen med sine ansatte.


Her kommer også toppleiligheter med private takterrasser.

Tjenestene omfatter alt fra gartnertjenester til. Bestill drømmeferien med Agoda. Vi har et kreativt kjøkken med stadig utvikling av nye menyer, samtidig som vi holder fast ved våre klassikere som spanske kjøttboller og bacondadler. Hos oss kan dere stikke innom for en rask matbit, eller holde en minnerik helaften. Ombygging og sammenslåing av tre lokaler til restaurantlokale med mesanin og uteservering.


Selvaag Prosjekt tilbyr alt innen rehabilitering,. Selskapets hovedkontor er på Løren i Oslo. Etter kjøpet av kontorseksjonen på 6kvadratmeter, vil også selskapet eie lokalene til Oslos første co-working. Der skal de være et halvt år. Hanami er stedet du oppsøker når du vil ha en unik sammensetning av mat, drikke og atmosfære.


Menyen inneholder en kombinasjon av japansk robatayaki, Izakaya og. Boligen ligger høyt oppe i 6. Leiligheten har gjennomgående høy standard på utstyr og overflater. Den ligger helt i vannkanten og utsikten er fantastisk, sier hun. Brutto eiendomsverdi i transaksjonen er 7millioner kroner.


Etter justering for skatteposisjoner er netto eiendomsverdi 7millioner kroner. Selvaag er konserndirektør for bolig- og prosjektutvikling i Selvaag Gruppen.

Selvaag har en Master of Science fra Stanford University i USA. Gunnar Frederik Selvaag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg