torsdag 13. desember 2018

Ramme 100 x 100

Enten det er en svart fotoramme med smal list, en hvit ramme med bred list eller noe annet du er ute etter, finner du flotte varianter her. De moderne rammene fra Moebe passer perfekt til bilder og motiver i A Aog A og de kommer i stilren svart aluminium og i eik. Vi knipser bilder hele tiden.


Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen.

Ramme passepartout hvit x 1cm. Denna vare er ekstra skånsom for miljøet. De er et trendy alternativ til den klassiske rammen. Kombiner gjerne ulike rammer for å skape en moderne bildevegg.


Rammen har metal bagbeklædning og refleksfri plastfront. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer.


Billedrammer passende til et indhold eller passepartout i 1x 1cm.

Vi fragter din ramme hurtigt og sikkert frem! På lager - hurtig levering. Få rammen leveret lige til døren med fragtmand. Solid emballage - sikker transport. Da trenger du selvfølgelig en stor ramme ! Våre 70x1cm- rammer er blant de største rammene i vårt sortiment, og de fås i mange forskjellige farger, stiler og materialer.


Et stort bilde på veggen kommer til å prege hele rommet. Så vær nøye når du velger rammen din, slik at bildet ditt fremheves på akkurat den måten du vil. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger.


Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Disse nettsidene bruker såkalte cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på våre sider. Treramme av eik for plakater i størrelsen x 1cm. På jakt etter en fin ramme til et bilde?


Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Leker med faktum, kjøkken er betydelig del av en masse ting. Strekkmetall på ramme levert av Sørbøen Landbruksprodukter er eit solid kvalitetsprodukt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg