tirsdag 11. desember 2018

Inspirasjon entre

Inspirasjon til entreen. I dette galleriet kan du se smarte løsningen for oppbevaring i entreen. Klikk på bildene for mer informasjon om produktene i rommene.


Inspirasjon entre

Neste prosjekt her i huset er nok å pusse opp vindfang og hall. Belysning med dimmere kan sørge for både en varm velkomst og nok lys til å raskt og enkelt holde orden. Vi finner gode løsninger for entre og gang. Se inspirerende bilder av gang og finn de rette produktene. Alle favoritt magasinene dine digitalt Gå på oppdagelse i populære magasiner på mobilen, nettbrettet eller datamaskinen med WYPE.


Hos Kvik finner du innredningsløsninger til hele boligen – alt fra kjøkken, ba garderober og entréer. Du får bare én sjanse til å gjøre et godt førsteinntrykk. Derfor er gangen, eller entreen, et rom som ikke bør oversees.


Gangen er det første rommet. Alt du trenger å vite om oppussing av entreen! Her får du interiørinspirasjon og gode råd om blant annet maling-, tapet- og gulvvalg.


Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser. Mangler du inspirasjon til innredning av entreen din?


Inspirasjon entre

HTH hjelper deg med å innrede entreen din på en optimal måte. Med smarte entrémøbler kan du utnytte entréarealet på beste vis, om entréen er stor eller liten. I våres sortiment finner du alt til opbevaring av sko, overtøj, paraplyer og nøkkler. Innred din entre med funksjonelle og flotte møbler og skap et godt førstehåndsinntrykk av ditt hjem.


Interiør inspirasjon En åpen, gjestfri entré med rikelig plass til å henge av seg yttertøy skaper trivsel i hverdagen. Vi har besøkt en familie på Fetsund som valgte å utvide entreen ved å slå ned veggen inn til vindfanget, og ”stjele” noen kvadratmeter fra et soverom, for å øke arealet i hallen. Få inspirasjon til fine garderobeløsninger til både entré, vaskerom og gang hos Kvik.


Se mulighetene – og gjør den gode stilen gjennomgående i hele boligen. Fordi hallen er ofte uten vindu og mørkt, velger derfor ganske enkelt en hvit tone til veggene. Men hvitt tryller ikke frem dagslys. Så hvis du generelt er. En Ålhytte er en praktisk hytte.


Ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Det samme er interiøret. Når jeg leter etter inspirasjon så er det i boligmagasiner og på nettet. Jeg har samlet noen bilder som gir et godt inntrykk av hvilken stil jeg liker og som jeg håper kan være til inspirasjon for dere.


Her er et lite utvalg av det jeg kom over av interessant interiør idag. Dette er et rom som ofte mangler vinduer, slik at den bør være godt opplyst og samtidig ønske oss velkommen. Her finner du våre beste tips og lamper til gangen.


Entreen er det første rommet du møter i hjemmet ditt. Begrepet brukes også i overført betydning for stimulans eller tilskyndelse til kunstnerisk eller annen åndelig virksomhet. Før i tiden her i Norge ble marokkanske fliser brukt mye i gamle bygninger, spesielt i de større byene, derfor er de ofte kalt historiske fliser.


Inspirasjon entre

Sementfliser var vanlig å bruke i trappeoppgang, entre og hall, da de er slitesterke og vakre med tidløse mønster og farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg