onsdag 19. desember 2018

Sort vase

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Sort vase

Lyngby Vase schnell bestellen. Dette produktet er dessverre gått ut av vårt sortiment og vises dermed ikke på tilbords. Preise finden und vergleichen! Men sjekk med din lokale Tilbords butikk om de har dette på lager.


Se ønskelisten her Your. Cooee Design Ball Vase 100mm. Jonathan Adler Dora Maar Vase 190mm. DRÅPEN er en helt ny og vidunderlig vaseserie fra den kjente blomsterdekoratøren Finn Schjøll.


Sort vase

Nå lanseres høye og dråpeformede vaser i tre funksjonelle. COOEE Ball Vase 20cm, Sort En stilig og elegant vase håndlaget i porselen. Hos Tilbords får du vaser fra Kosta Boda, Magnor, Eva Solo og Kähler. Er du på jakt etter en krystallvase, glassvase eller en fin Omaggio- vase ? Telykten kan også vendes til en matt rund vase.


Formgivningen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær. Den brede kragen på vasen åpner for mange måter å dekorere blomster, både selvplukkede og de man får til jul. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet.


Sort vase

Om du leter etter vase eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask levering. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Beskrivelse Desert king, en sortfarvet keramikk vase med sand mønster.


Lekker boblevase fra Byon Design. Denne populære vasen skiller seg ut med sitt spesielle utseende. Vi har et stort utvalg av interiørdetaljer.


Sort vase

Hennes formspråk er minimalistisk med tydelig kontrast mellom stramme linjer og følsomme taktile overflater. Guri Sandvik er billedkunstner og keramiker. Objektene er geometriske og skulpturelle og støpes i porselen og terracotta. Overflaten er glasert med en spesiell matt glasur, vasene er nesten myke å ta på!


Vasen er av keramikk av høy kvalitet og har et tidløst stripemønster som er et kjennemerke for Omaggio-serien. Den stripete vasen passer inn i de fleste hjem og miljøer og kan brukes til blomster eller bare som dekorasjon. Kombiner den med andre produkter fra Kähler for å skape en trendy look hjemme. Vase som er inspirert av Nora Guldbrandsen, som er er annerkjent designer som jobbet for Porsgrunds Porselænsfabrik.


Vasen er håndmalt og er kjent for sin myke, matte og unike overflate. Handle enkelt online hos ellos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg