tirsdag 18. desember 2018

Kakefat i glass

Alt du behøver til hotell og restaurant samlet hos Vega. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Lekkert kakefat til feks cupcakes.


SANS Kakesett inneholder et kakefat i glass , kakespade og seks kakegafler.

Det runde kakefatet er flatt og er derfor velegnet for servering. Bestikket kan vaskes i oppvaskmaskin, men vi anbefaler at kakefatet vaskes for hånd. Mål: Diameter: cm. Stilfullt kakefat i glass.


Kjøp i nettbutikk Kjøp i butikk. Glassfatet er i herdet glass og kakespaden er i rustfritt stål. Dette elegante kakefatet i klart glass presenterer dine kaker, muffins og cupcakes på en vakker måte.

Vi har resultater for Glass kakefat til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter kakefat eller andre produkter så har vi et stort utvalg.


Vi har modeller av porselen, glass , plast og metall. Vi har flere fantastiske kakefat fra Miss Etoile! Disse kakefatene ser helt strålende ut på festen eller selskapet. Her finner du også vakre kakefat med plastkuppel.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Turbin kakefat 345mm. Nydelig kakefat fra Hadeland Glassverk.


Nordic Blue står for estetikk, kvalitet og funksjon. Kaffeserviset passer alle anledninger, store som små. Dekk et intimt kaffebord til det lille selskapet med bestevenninnen eller til det store kaffeselskapet med hele familien.


Kakefat i glass med svanedekor.

KitchenTime selger kakefat og serveringsfat av høy kvalitet fra kjente varemerker til bra priser! Flotte stettfat i glass. Kastehelmi serien, designet av Professor Oiva Toikka, har produkter til både servering og interiørdekor. Kastehelmi kakefat på stett er en perfekt måte å servere kake, kjeks, frukt eller tapas på.


Designen er lekker og diskret og gjør fatet ideelt til mange ulike anledninger. Vi i Firkløveren elsker å inspirere rundt det dekkede bordet. Ikke bare med våre vakre serviser, glass og bestikk, men også med tips, oppskrifter og idéer som gjør livet litt herligere, hverdag som fest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg