mandag 10. desember 2018

Interiør hjem

Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Både hun og mannen er interessert i interiør og design, og kjøper sjelden store ting til huset uten å være enige først. Det var mannen som først uttalte at han var lei av grått og hvitt, og drømte om flere fargeklatter i hjemmet.


Slik havnet den rosa sofaen i stua, og interiøret i stuekroken er bygget opp rundt den.

Vi jobber med interiørdesign og prosjekter i alle størrelser fra små kontorer til store restauranter og selvfølgelig private hjem. Vi forhandler hele kolleksjonen fra alle våre leverandører så hvis det er noe du ikke finner i nettbutikken er det bare å sende oss en forespørsel. Vi tar oppdrag i hele Bergen og omegn uansett om du har et stort eller lite prosjekt.


Kontakt oss om dine ideer. JC Interiør - interiørbutikk og nettbutikk. Loftet Interiør er interiørbutikk med sjel og historie. Vi tror på profesjonell veiledning og personlig service.


Europris har mye flott av produkter til hjemmet , samt interiør , lys og servietter.

Se vårt store utvalg og lave priser på f. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser.


Felles for alle våre leverandører er høy kvalitet, rå design og god funksjonalitet. Hos oss finner du interiør du ikke har sett maken til andre steder. Besøk oss på Skøyen eller på Jessheim for inspirasjon. Berge Interiør står for kvalitet og tradisjon, smakfullt kombinert med det moderne.


Her tilbys et svært bredt utvalg av møbler og interiørprodukter. I kategorien Hjem og Interiør finner du miljøvennlige bivokslys og aromaterapilys med ulike dufter, alle fra Big Dipper Wax Works. Du vil også finne plantebaserte duftlys med eteriske oljer fra Beefayre. Inspirasjon til hjemmet ditt.


Interiør og Beslag as har spesialisert seg på interiørbeslag og innredninger til kjøkken, bad og garderobe. I den tidligere verksteds-bygningen til NSB finner du nå en av Sør Norges mest særpregede møbel og interiørforretninger. Vi er forhandler av danske VIPP. Bestill enkelt i nettbutikken vår, og betal med bankkort eller faktura.


Shop sesongens innredning på Ellos til bra priser.

Her finner du alt innen hjeminnredning til det moderne hjemmet. Handle raskt og enkelt på Ellos. Alt av interiør og dekorasjon til din bolig.


Vi har interiørvarene du trenger for å skape riktig stemning i hjemmet , uansett anledning. Gjør stuen klar til filmkvelden med levende lys i telysholdere og koselige pledd. Ta med naturen inn i stuen med dyreskinn og grønne planter i vaser og blomsterpotter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg