tirsdag 25. desember 2018

Møre royal grå

Hadde lurt på om grå nå gjorde at jeg falt tilbake på Møre Royal , men liker ikke meldinger som dette. Kanskje burde vi tørke det noe ned før bruk ? Jeg har enda noen uker frem til jeg kommer til dette punktet. Har du noen bilder (om ikke fra problemet bare hvordan grå tar seg ut). Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Terrassebord Strix 28x1mm impregnert møreroyal grå furu.


Logg inn for å se priser og lagerstatus. FURU 34X1B-TOPP SKRÅ SETERSV ROY MØREROYAL RS. Vi har selv bygget en blomsterkasse av dette førstesorterte trevirke som er behandlet på alle sider. I lenken kan du se hvor lett var å bygge den helsolide kassen.


Treet leveres i seks fargetoner: Nordisk sort, Tjærebrun, Låverø Leirgrå, Okergul og Værgrå (upigmentert). Det upigmenterte treet vil over tid få en mer grå farge, fordi det ikke er noen UV-beskyttelse i oljen som brukes. Vi gjør oppmerksom på at dette er transparente farger og at fargen kan variere fra produksjon til produksjon. Marnar Bruk Royal er verdens eldste produsent av royalimpregnert trevirke. Vi har alt du trenger til prosjektet, bredt utvalg terrassebor gjerdestolper, rekkverk og mer til.


Møre royal grå

Cu-imp signatur grå 3per lm Kjøp. Bryggedekke furu 34x1Kebony Character glatt 9- per lm Kjøp. Den innehar unike egenskaper som er ideelt for deg som ikke ønsker å bruke tida di på vedlikehold. Royal Fjellgrå Duo terrassebord har en rillet og en glatt høvlet overflate. Den benyttes i hovedsak som.


MøreRoyal innehar impregneringsklasse AB. Talgø er et norsk konsern som står for produksjon og import av varer innenfor hovedsakelig trelast. Talgø har hovedkontor og elementfabrikk lokalisert i Todalen i. DUO terrassebordet har en glatt og en rillet side.


Møre royal grå

Alt trevirke trenger vedlikehol også Royalimpregnert trelast. Imidlertid er kravet til vedlikehold av Royalimpregnert trelast mindre og betydelig enklere. Nedenfor vil du finne en veiledning for hvordan du skal vedlikeholde og etterbehandle Royalimpregnert trelast.


Møre royal er først grønn innpregnert, så kokt slik at vannet fordamper også blir det presset linolje inn idet. Selger stk MULTIstolpe 70x70x200-hjørne Grå RG. MULTIstolpen er et hjelpemiddel for å lage store og små kasser, blomsterkasser og. Hele hytten er i Møre Royal. PRODUKTINFORMASJON TREOLJE ROYAL EKSTRA FARGELØS, GRÅ ELLER BRUN Treolje Royal Ekstra er en høykvalitets treolje som anbefales benyttet til alt utvendig treverk hvor langtidsbeskyttelse av treverket er ønskelig.


Både kledning, tretak og terrasse gir et ferdig fargesatt sluttresultat ved montering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg