onsdag 26. desember 2018

Jotun dunkel

Produkttype: Textures. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Kjølig og skandinavisk.


Jotun dunkel

I forbindelse med at den danske kjøkkenleverandøren Reform skulle oppgradere sine showrom, tok de kontakt med Jotun for å finne den perfekte passende fargen. Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun. Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver.


Det kaller vi Jotuns Fargetrygghet. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF. Sens kan ikke blandes i det helt mørkeste fargene.


Jotun dunkel

Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. JOTUN FARGESENTER INNE Jotun Fargesenter Inne presenterer 1gode og velprøvde farger for vegg og interiørdetaljer. Afargeprøver – noe som gir deg et ekstra godt utgangspunkt for riktig fargevalg. Bak på alle fargeprøvene finner du anbefalte kombinasjonsfarger fra våre fargedesignere. Mamma Linda vil at lille Lycke skal la seg inspirere av barnerommet.


Jeg har ikke så mange DIY-prosjekter i hjemmet mitt, men jeg har ett, og det er veggmotivene på barnerommene. Nina er fargedesigner i Jotun og har til enhver tid full oversikt over de beste og vakreste fargekombinasjonene. Slik knekker du koden.


Jotun dunkel

Den første delen av koden sier noe om forholdet mellom hvitt, sort og kulør (farge). Andre del beskriver hvilken kulør det er snakk om. Fargepalett fra Jotun Lady - Reflecton of time Reflections of Time gir deg sofistikerte blåtoner i nydelig samspill med varme nøytraler og gyldne nyanser. This color has an approximate wavelength of 572. Tid for oppussing av hytta!


Aldri har det vært enklere å male panelet! Les mer om hvorfor i hyttemagasinet. La deg inspirere av de siste fargetrendene og nyhetene. En gulaktig grønntone. Noen vil oppleve denne fargen nesten som gul.


Jotun dunkel

Den er frisk og leken itonen og evner å tilføre rommet et friskt pust. NCS-koder Kodene er basert på fargenes mer eller mindre slektskap til fire kulørte farger (gult, rødt, blått og grønt) og to ukulørte farger (svart og hvitt). Når du velger en interiørmaling fra Jotun kan du være trygg på at produktet leverer på alle disse egenskapene.


Velg malingen med de produktfordelene som dekker dine behov. Med Jotun Fargetrygghet er du alltid garantert riktig fargegjengivelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg