torsdag 27. desember 2018

Torshov rammeverksted

Alt du trenger til fotball, hockey og løp. Se utvalget på nett eller i butikk i dag! Finn torshov rammeverksted nå på Kensaq. Stort utvalg av rammelister, kun syrenøytrale materialer.


Artifix har to proffe verksted og gjør alt på stedet. Ingen jobb er for liten eller for stor. Våre medarbeidere har lang erfaring med innramming og rådgivning. I butikken har vi også en egen fotolabb og hjelper gjerne til med digital fremkalling og forstørrelser. I vårt rammeverksted hjelper vi deg også med målbestilte fotorammer.


Velkommen til oss så hjelper vi deg gjerne. Vi jobber tett med kunstnere, gallerier, museer, samlere og næringsliv for å gi alle kunstverk bevarende innramming. Byens raskeste innramming og mer enn års erfaring. Med forgyller- og malerverksted på huset, tilbyr vi det meste av finish og overflatebehandling på rammer. Vi har Nordens største utvalg av rammer i mer enn 1ulike størrelser, og du kan også målbestille en ramme i din størrelse.


Rammer og fotorammer. Spesialist på fotball, hockey og løp. Vi hjelper deg med å finne riktig utstyr. Det beste utstyret får du hos oss. Anerkjent rammeverksted i Oslo med rimelige priser og god service på innramming.


Se vår nettside og kontakt oss for en god avtale på innramming oslo. Galleri og innrammingsbutikk på Sagene og St. Godt utvalg av norsk grafikk og rabatt på hver fjerde innramming på ellers gode priser. Alt innen rammer og innramming!


Egen import av rammelist gir deg gode priser på innramming. OBOS medlemmer har fast på alle rammer og innramming. Vi holder til på Lambertseter.


Torshov - Norge med telefonnummer, adresse og kart. Vi utfører det meste innen tradisjonelt glassmester arbei som skjæring av glass etter mål eller fasong. Hos oss får du personlig hjelp med dine bilder!


Vi fremkaller bilder og lager flotte forstørrelser. I vår egen fotostudio tar vi også bilder til førerkort og. Alltid god service og.


Over spennende butikker, gallerier og utsøkte spisesteder. Bærums Verks historie strekker seg 4år tilbake i tid. Vi gir deg nyttige tips og råd om glassarbeid.


Har du spørsmål eller trenger en glassmester kontakt oss nå. Du benytter en utdatert nettleser som Vinmonopolet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg