tirsdag 30. oktober 2018

Test beis

Test beis

BEST I TEST AV MALING OG BEIS : Biltema, Rusta og Teknos kåres til best i test av svenske Folksam, som har testet malingsprodukter for utendørsbruk. Butinox Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent klart eller innfarget utseende. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. MIDT PÅ TREET Flügger.


Test beis

Før du kjøper beis , bør du tenke over hvilken farge som passer til huset. Fargekartet har et bredt utvalg av beisfarger i gylne, grå, lyse og mørke nyanser. Et godt utgangspunkt er å se på hovedfargen på huset og velge noe som står i stil med det. Også detaljene spiller inn.


TREBITT Oljebeis er spesielt utviklet for å beskytte og bevare treets vakre og naturlige utseende. Du kan velge mellom en rekke farger som. Oljedekkbeis er en slags mellomting mellom beis og maling: Den dekker mer enn vanlig beis , men er i utgangspunktet litt mer transparent enn maling. Etter noen strøk kan den imidlertid bli svært dekkende.


Test beis

Oljedekkbeis ble tidligere brukt i stedet for maling for at man skulle slippe å skrape før neste runde. Drygolin Oljedekkbeis gir veggen en pen og avdempet trestruktur. DRYGOLIN Oljedekkbeis – Jotuns originale. Beis og dekkbeis, oljemaling og vannbasert maling.


Hva er det for noe alt sammen og hva skal man bruke hvor? Transparent beis Vi har bedt Vi i villas malingsekspert, Heidi S. Sørensen ved Maleriet Fargehandel AS om å forklare de ulike produktene. Vi starter i den mest gjennomsiktige delen av skalaen, med beis. Beis er en overflatebehandling som trenger inn i veden og lar treets struktur og overflate være synlig. Nye hus bygges i dag med uhøvlet panel utvendig, og beis er et naturlig valg de første årene, blant annet fordi den trenger så godt inn i treverket.


Du må beise oftere enn du maler, men arbeidet er raskt og lettvint. Kledningen må være tørr når du begynner å beise. Stryk ut beisen på maks 2–bord av gangen i hele bordets lengde for å unngå skjolder. Husk å mette endeveden (flere strøk vått-i-vått).


Unngå å beise i fuktig vær eller i direkte i sollys. Se beste pris på Tyrilin Tjærebeis (liter). Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Dekkbeis, Vegg, Utendørs, 9L,.


Så lenge det er brukt vanlig olje eller beis fra før, så kan dette fjernes med terrasserens slik at man kan starte på ny frisk med for eksempel en terrassebeis med ny farge og utseende enn man hadde før. Sterke oljer og beiser kan man derimot få problemer med å fjerne, sier Sve. Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Kjøp på nett eller i butikk.


Tjæralin Beis kan legges rett på nytt treverk, du slipper egen grunning. Den har en høy glans og gir en fantastisk glød. Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle trefasader.


Test beis

Undersøkelsen har pågått over to år, og er gjennomført i fire ulike områder av Sverige. Testen er den eneste uavhengige offentlige test av hvordan malingene klarer seg i ulike nordiske klima. Oljebasert beis vil være det sikreste alternativet for utendørs bruk.


Tjærebeis beskytter treverket på en utmerket måte, så kan ikke skjønne hva som skulle være usikkert med dette. Har jeg påstått at det er noe usikkert med tjærebeis? Det jeg mente å si er at oljebeis er et sikrere alternativ enn vannbasert beis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg