torsdag 18. oktober 2018

Hvordan male trapp

Bestill hotell i Male By. Se bilder, les kundeomtale og book! Sjekk ut Maling Av Furutrapp. Kjapt og lekende lett å booke med.


Her får du tips til hvordan du kan pusse opp, male , legge teppe - eller.

I denne kjekke videoen fra Jordan ser du hvordan du male trapp og få et godt resultat. Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere beiset eller lakkerte trappevanger og rekkverk. Trappen er en viktig del av interiøret. La den få oppmerksomheten den fortjener, slik at også den blir en viktig del av interiøret, og ikke bare en praktisk konstruksjon for å bevege seg mellom etasjene.


Mal trappen og skap forandring. Vi gir deg åtte tips til hvordan du går frem for å få best mulig resultat. Overflaten i en trapp slites fort.


Med et godt grunnarbeid sørger du for at sluttresultatet holder seg godt over tid.

Les våre tips på maxbo. En nymalt trapp hever helhetsinntrykket i enhver entré og stue. Og det er ingen vanskelig jobb å male trappa. Det gjelder bare å ha rett type maling, riktig verktøy og noen smarte triks i ermet. SE OGSÅ DENNE VIDEOEN: Slik maler du trappen.


Et av de veldig enkle, men veldig smarte triksene, er å male annethvert trinn. Primært kunne vi tenke oss å male den i en helt lys farge. Finnes det spesialmaling til trapper ? Det høres ikke særlig pent ut med malt furutrapp full av riper e. Men har vel hørt av gulvmaling er best, og at det er viktig med avfetting og grunning først.


Takk for hyggelige hilsner hos meg! Deilig å være hjemme igjen, og godt med litt påfyll utenifra - slik er ferie veldig viktig! Hvor bestandig er den malingen mot slitasje ( trappen bør gjerne noen års trakking opp og ned.)?


Noen som har andre erfaringer fra oppgradering av furutrapp? Min foreløpige plan er å male gelender og sidebjelker, men å legge parkett i trinnene. Her finner du beskrivelser på hvordan du kan male inne.


Nå står trappen i årt nykjøpte hus for tur.

I denne videoen kan du se hvordan du skal gå fram for å male den! Den har de forrige eiere malt slik: Sorte trinn, hvite sprinkler og hvite veggholdere. Sort trapp er håpløst og lite fint syns jeg. Helt hvit vil jeg heller ikke ha.


Hvordan farge skal jeg male den? Da blir trappen en installasjon i seg selv. Forny den gamle trappen.


Om du allerede har en velfungerende trapp , som bare ser stygg ut – så finnes det også mange gjør det selv-muligheter. Både om du vil skifte trinnenes eller om du vil lakkere eller male for å få en “ny trapp ”. Skal male en trapp som i der selve trappen i utgangspunktet ubehandlet tre og gelenderet er malt i en not so lekker blå farge. Skal ha hvitt panel i gangen påde oppe og nede, Hvitt tregulv i gangen oppe og litt uvisst hva vi skal ha i gangen nede. På veggen ved siden av trappen skal jeg ha tapet.


Man bør selvfølgelig også kontrollere vinklene på veggene og at gulvet er rett. Merk at trappens totale høyde skal beregnes fra punktet der trappen begynner til punktet der den slutter. Alle mål er viktige ved bestilling av trapp.


Diagrammet refererer til anbefalte mål på trappen , ikke trappehullet. Gulvmaling fra TreStjerner er Norges mest solgte. Vi har produktet som passer ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg