mandag 8. oktober 2018

Speil med forstørrelse

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Finn et som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Book tid med en av interiørdesignerne våre. Mange forskjellige speil til god pris. Kjøp raskt og enkelt på Ellos. Selges ikke fra nettlager. Speil med forstørrelse.


Vi har et stort utvalg i mange prisklasser på lager. Et sminkespeil med lys og forstørrelse gjør jobben enklere når detaljene teller. Vi har sminkespeil som kan monteres på vegg og bordmodeller som kan lades opp. Festes på speilet på badet.


Rengjør ønsket overflate, og fukt sugekoppene på baksiden av speilet, før det plasseres og justeres. Hos ha det på badet har vi et stort utvalg av speil fra mange ulike leverandører. Vi har baderomsspeil i flere ulike design og størrelser samt speilskap. Det finnes mange typer sminkespeil. Kanskje et berøringsfritt sminkespeil med LED-lys som slås på automatisk ved hjelp av en sensor og som i tillegg har 10x forstørrelse er noe for deg?


Et speil er en viktig del av baderomsinnredningen. Vi har også sminkespeil med svingbar arm, frittstående eller selvklebende. Vi har både runde-, kvadratisk- og rektangulære lysspeil, speil og speilskap. Kombiner speil med fine trykk og rammer for å skape en personlig bildevegg.


I varehusene våre finner du speil til alle rom. Velg mellom runde veggspeil i forskjellige størrelser, praktiske gulvspeil og sminkespeil med belysning. På denne måten vil det magiske speilet alltid være klart! To speilsider - normal og ganger forstørrelse.


Outline frittstående LED speil. OUTLINE sminkespeil med LED teknologi i polert krom. Batteridrevet med stk V AA-batterier (ikke inkludert). KICKS har alle typer speil for å legge makeup perfekt, enkle speil til sminkevesken eller håndvesken når sminken trenger en touch-up.


God hjelp når du vil se noe på nært hold - forstørrer ganger på den ene siden og har et standard speil på den andre. Ideelt ved napping av øyenbryn, sminking og når du skal ta på og av linser m. Bordspeil med ramme og håndtak i transparent akrylplast. Gi badet ditt et løft med ett av våre lekre speil for bad.


Våre baderomsspeil er testet for å tåle svært fuktige omgivelser og kan brukes til mer enn å se nøyaktig hvor lipglossen skal. Med et speil med lys vil du ikke bare kunne se deg selv bedre, men det vil også gjøre hele badet lysere. Et godt sminkespeil gjør jobben enklere. Om du foretrekker lommespeil eller et større sminkespeil til sminkebordet, vi har speil fra Simplehuman og Beurer i alle prisklasser.


Speil med forstørrelse

Flere av disse har forstørrende glass og oppladbare LED-lys slik at du alltid sminker deg i riktig og tilnærmet sollys - perfekt når du skal sminke deg utenfor badet. Vi tilbyr speil med herlige mønstre i de flotteste fargene på markedet. Uansett om du leter til hjemmet ditt, din restaurant eller arbeidsplass, så har vi garantert et speil som passer deg.


Med hjelp av vårt store utvalg av speil kan du forandre følelsen i hjemmets ulike rom betraktelig og gjøre det hjemmekoselig. Det betyr at du får et sminkespeil om har speil med lys. Et større møbel kan være bekvemt dersom du har plass til det.


Speil med forstørrelse

Dette blir en helhet, og du får en komplett sminkeplass der du har alt du trenger for sminke og annen kroppspleie. Noen foretrekker dog det enkeltstående sminkespeilet. Et speil med lys er også praktisk dersom du ønsker bedre belysning når du skal barbere eller sminke deg. Sminkespeil med saksearm (max. cm) og 3x forstørrelse på ene siden til montering på vegg. Hos oss finner du runde speil , kvadratiske speil og rektangulære speil.


Smart sminkespeil med eller 15x forstørrelse. Er sugekopper på baksiden slik du enkelt kan feste det på andre glatte flater. Perfekt å ha på badet på ditt vanlige speil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg