fredag 5. oktober 2018

Hvit høyttalerstoff

Høyttalerstoff Hvitt, metervare. Tynt naturhvitt stretchstoff med meget god lydgjennomgang. Bredde 80cm, pris pr. Samme farge som ferdigmalte listverk, lysbrytere etc.


Se produktbeskrivelsen for fargesammenligning mot helt hvit farge.

Er det noen som vet hvor jeg kan få tak i hvitt høyttalerstoff ? Evt også andre grånyanser, men sort er uaktuelt og det er det eneste jeg finner! På våre IKEA varehus finner du gardinstoff, møbelstoff og et rikt utvalg av stoffer og tekstiler samt tilbehør du trenger til sying, som sysaks og sytråd. Beklager å bumpe denne tråden, men har tenkt å bygge noen simple, men pene kabinetter med litt teak-look til mine mindre pene Behringer-ht, og har lett en stund etter høyttalerstoff i litt retro-stil. Endte opp med nøyaktig samme type som deg. STOFF I ALLE NYANSER.


Pene TV-benker til billig pris! Hos furniturebox finner du garantert en TV-benk for deg.

Vi tilbyr dagers returrett og åpent kjøp. Elegant åpent media modulbord med dør som kan henges på vegg. Denne modulen har Svart høyttalerstoff. På hele Media Modul serien så er det frest ut åpning til kabel i både bunn og topp. Døren har ikke håndtak, og er push to open Prisen er kun for 1stk modul.


Jeg er ute etter om noen vet hvor man kan få tak i elastisk og holdbart høyttaler stoff , annet enn det sorte og grå som eltek og ljudia selger. Enten du trenger et TV-møbel til stua, til ungdomsrommet eller kjellerstua så har vi TV-benken for deg. Se hele utvalget av TV-bord på IKEA. Har skåret ut IKEA Bestå dører og trukket den med hvitt høyttalerstoff. Måtte male dem grå for å hindre at de var synlige gjennom stoffet, og for å forhindre at spon fra dørene satte seg i stoffet.


Jeg måtte bruke tre lag med stoff, men ble fornøyd til slutt ( og kona også). En Tv-benk kan enkelt fornye stilen i en stue, samtidig som den kan forbedre opplevelsen av TV’en. Velg her blant størrelser, stilarter og farger. Har lenge tenkt på å bygge min egen TV-benk men har aldri blitt enig med meg selv hvordan jeg skulle gjøre det.


Planen har hele tiden vært at høyttalere. Sort høyttalerduk med 7m høyde, pris gjelder per løpemeter så ønsker du f. Her finner du et bredt sortiment av kvaliteter innen møbelstoff, blant annet møbelruskinn, møbelstruktur og møbelull.

Lag en ramme med hvit høyttalerstoff til åpningen i hyllen. Da blir alle fornøyd :-) Del dette innlegget. Lenke til innlegg Del på andre sider. HEOS hvit fra Denon time siden.


Og reis på tvers av landegrenser, når vi møter kreative sjeler. Bli den første til å omtale “OEM Dekorstoff vevd hvit 5x2m” Avbryt svar. Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg