mandag 29. oktober 2018

Plastkrukke

Godkjent til næringsmidler. Plastkrukke hvit 5ml. Platkrukke hvit Billi ml. Klar plastkrukke med aluminiumslokk. Krukka kan avvike litt frå bildet.

Krukken er laget av transparent PET-plastikk. Kan brukes til oppbevaring av smårekvisita. Svenskprodusert plastkrukke i stilren design. Når krukkene ikke er i bruk, kan de stables inni hverandre, slik at de tar opp. Legg til Kjøp og hent.


Elegant syltetøyglass med lokk. Lokkene er høyere enn standard lokkene og gir et eksklusivt preg.

Ultra lette plastik krukker. MED eller UDEN hul i bunden! Med naturtro terracotta - look. Vi har god kvalitet og et stort utvalg på oppbevaring hos Europris.


Du har alt fra esker, til plastkasser i alle størrelser, samt litt finere bokser som ser bra ut. Her finner du gaver, dekorasjoner og alt du trenger for å lage julematen. Vi gjør det enklere for deg sånn at du kan fikse hele julen på et sted. Hvit krukke med innerlokk (liner) og dob.


Mattsort, for innen- og utendørs bruk. Hvit plastkrukke med rødt skrulokk som rommer 1ml eller 1g. Meget naturtro plastikkrukker med terracotta-look. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Velegnet til cremer, salver etc.


Materialet er lett gjenvinnbart, og oppnår høyeste skala (1) for gjenvinnbarhet. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av.

Mer enn en god butikk. Vi er en privatei dansk virksomhet med salg i land. Overordnet med et sterkt verdisett i forretningskonsept og. Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen. På topp innen nyvinning og utvikling, en gel med ekstremt holdbare polymerekjede.


Massen er slitesterkt og fleksibelt. Sitter godt fast på både kunstige tipper og den naturlige negleplaten. Perfekte gelen for bygging av negler med tipper eller med mal.


En matt krukke i plast med lokk. Ja, send e-mail med tilbu stiloppdateringer og spesielle invitasjoner til salg og events. Vi bruker informasjonskapsler for at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å bruke vår nettside samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.


Tomemballasje for deg som liker å lage hjemmelagde ting. Skap en hyggelig og grønn atmosfære på kontoret, i venteværelset, resepsjonen, entreen eller på lageret med denne naturtro, kunstige planten. Kunstig plante Zamioculcas, i hvit plastkrukke.


Kunstige planter er vakre, duftfrie, allergivennlige og helt vedlikeholdsfrie. Disse tre skal plantes i lag i en kremhvit plastkrukke , den samme krukken som brukes Hagegledes lasagne-miks-sett. Det er fine mikser, så titt innom.


Og krukken er smart, for den er i dobbel plast, noe som betyr at den har innebygget isolasjon. Meld deg på nyheitsbrev E-postadressa di: Close.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg