tirsdag 9. oktober 2018

Hvordan pynte konfirmasjonsbord

Stort utvalg av dekorasjoner og snittblomster. Mester Grønn butikk nær deg! Vi selger blomster over hele Norge. Finn din nærmeste butikk her!


Tips til hvordan pynte konfirmasjonsbordet Konfirmasjon er en festdag det er hyggelig å gjøre litt ekstra ut av bordpyntingen.

På vår side DIY borddekorasjoner beskriver vi hvordan du kan lage små buketter selv. Bruk gjennomsiktig glass, det er veldig nøytralt og kan brukes uansett fargeønske. Pynte i små grupper på eller 7. Håper dere har hatt en fin påske, hvor enn den har blitt tilbragt. I dag deler jeg flere ideer til hvordan man kan dekke et konfirmasjonsbord. Denne gangen er tema “Natur”.


Stilen passer fint til en konfirmant som feks liker jakt og fiske, eller er en. Tips og ideer til konfirmasjonsbord.

Nedenfor finner du linker til fine festbord som passer til konfirmasjon, minst ideer til blomsterdekorasjoner og mer enn ideer til serviettbretting. Hei :) For en stund tilbake fikk jeg forespørsel om jeg ville hjelpe til og dekke bordet til min venninnes sønn som skulle stå til konfirmasjon. Når man har handlet inn det man trenger, bør man dra hjem og pynte opp et lite prøvebord – for deretter å ta bilde av det. Min fremgangsmåte finner du HER. Da viser kalenderen april, og om en måneds tid er det klart for de første konfirmasjonene her i indre Østfold.


Det sparer deg for masse. Vi nærmer oss vår og i mange hjem nærmer det seg også konfirmasjon. Mange ungdommer ser frem til denne dagen, og ønsker å delta i selve planleggingen. Her er konfirmasjonsbord i ulike stiler og prisklasser.


Slik lager du et lekkert konfirmasjonsbord. Vi gir deg tips til hvordan du kan pynte et vakkert konfirmasjonsbord. Slik pynter du et vakkert konfirmasjonsbord Konfirmasjon er en festdag det er hyggelig å gjøre litt ekstra ut av bordpyntingen. Tassels er superdekorativt, og blitt kjempepopulært de siste få månedene. Våre tasselgirlandere er enkle å sette sammen, men kommer som et lite og enkelt DIY-kit.


Du kan selv justere hvordan du vil fargene skal henge. Moderne, tøft og trendy!

Disse to borddekkingene vil garantert falle i smak hos konfirmanten. Våre konfirmasjonsbord passer perfekt til tenåringen som gjerne ønsker seg et mer moderne og trendy festbord. Vi tok utgangspunktet i samme duk, servise og pynt på begge bordene, men dekkebrikker, servietter og blomster i to ulike farger.


Inspirasjon til konfirmasjonsbord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg