fredag 19. oktober 2018

Silke maling

Kjøp online hos CC Hobby. Få mer informasjon hos CC Hobby. Sjekk ut Silke Maling. LADY Pure Color Veggmaling. Vår vakreste maling noensinne. Påføringsmetode: Pensel, rull og sprøyte.

Oppbevaring: Oppbevares frostfritt og utilgjengelig for barn. Brukket produkt reduseres ved lagring over år. Du mottar en ordrebekreftelse på mail, hvor varenes normalpris vises.


Du kan altså ikke se dine avtalepriser første gang du handler. Etter hvert som matt maling har blitt tatt mer og mer i bruk, kan det være lurt å gjøre seg kjent med glansgradene. Når du skal kjøpe inn maling , vil du nemlig komme over ulike tall, som sier noe om hvor blank malingen er. Malingers glans angis på en skala på til 10 der lave tall er matte malinger og høye tall er blanke.


Malingen har svært god vaskbarhet og glimrende dekkevne.

Gir et matt, flott resultat med glans 09. Dette produktet oppfyller miljøkravene for EU-blomsten og svanen. Maling er noe av det Fargerike er mest kjent for. Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene.


Finn riktig farge og maling her. Silke maling Workshop, Åpen til seg - din kreativitet og kunst. Masser av spennende hobbyartikler. Dette er til deg, hvem er kreativ, liker lager noen tøff alene eller sammen med sin barn, famile og venner.


Søndre Skogveien 5 Bergen, Norway. Maleri på silke med fargestoffer er ikke så vanskelig som du kanskje tror. Det er tre grunnleggende teknikker, som brukes alene eller i kombinasjon. Bruk pre-vasket silke , tørket og strukket på en ramme eller båre for maling.


Når du er ferdig, kan det malt silke være innrammet eller sydd inn i en pute eller plagg. Trace utformingen lett mot silke. Strekk silke ved å bruke en silke båre, eller sikre silke med stretching barer og push pins. Gutta og motstå fungere som en barriere for å holde fargestoff eller maling i en inneholdt området.


Spraymaling til tekstiler er en annen mulighet. Den er selvfølgelig ikke ment til presisjon.

Men du kan farge hele plagget eller tekstilflaten for eventuelt å bruke det som underlag for maling , eller bare lage tilfeldige fantasimønstre. Du klarer neppe å lage to like. Den klare silkefarve på vandbasis - strygefixerbar og til alle silkemalingsteknikker.


Matt har vært på moten den siste tiden og den gir en behagelig overflate som ikke reflekterer like mye lys som en blank variant. Strax finnes ikke lenger. Dette var en ren Pva maling , så det var en dårlig kvalitet. Men som nevnt kan du bruke Sens hvis du reagerer på lukt.


Eneste malinga som er anbefalt av Norges Astma og allergiforbund. Men har du lateksallergi får du tapetsere i steden. Mange synes at TV ‘en får alt for stor oppmerksomhet mot en lys vegg.


Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg