onsdag 17. oktober 2018

Magnetramme

Er du ute etter en magnetramme eller en miniramme har du kommet helt rett – vi har flere forskjellige varianter å velge mellom. En magnetramme passer perfekt på kjøleskapet eller på fryseren, og minirammer passer overalt. Ram inn dine minste bilder og fotografier med våre fine rammer – hvorfor ikke plassere flere ved siden av hverandre? Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Hurtig å installere og enkelt å skifte ut innholdet takket være den magnetiske rammen.


DURAFRAME magnetramme gir deg en ny måte å skape attraktive og lett utskiftbare budskap på ulike glatte og jevne overflater som f. Forside som kan åpnes ved hjelp av den magnetiske lukkemekanismen gjør det meget enkelt å bytte ut innholde t igjen og igjen. Kontakt oss for råd og tips til hva som passer best til din butikk! Praktisk selvheftende magnetramme hvor både innhold og underlag enkelt kan skiftes ut. Den selvheftende baksiden henges på en glatt flate, som dører, glassruter etc. Framsiden kan åpnes og har en magnetramme.


En helt ny måte for å skape attraktive og lett utskiftbare budskap på ulike flater. Plasser den selvklebende baksiden på dører, vinduer, bildeskjermer, vegger. Viser instrukser, bruksanvisninger, oversikt i sikringsskap osv på en profesjonell og elegant måte. Alt du trenger å gjøre er å plassere den selvklebende baksiden på flater som dører, glassruter etc. Stort utvalg av plakatrammer.


Indre bredde: 2mm. Magnetramme som fester på whiteboards, pallestativ, metallskap m. Vi har Nordens største utvalg av rammer i mer enn 1ulike størrelser, og du kan også målbestille en ramme i din størrelse. Rammer og fotorammer. Meget anvendelig form for skilting der det er enkelt å skifte informasjon p. Display Norge tilbyr et stort utvalg av plakatholdere, rammer, akryllommer, PVC-lommer, gatebukker mm. Utstansede A4-ark med magnetiske notatlapper.


Skriv, tørk bort og bruk om igjen. En ny måte å skape attraktivt og lett utbyttbart budskap på ulike flater. Transparent på begge sider. Med magnetisk front som fester seg godt til slette overflater og enkelt flyttes ved.


Magnetramme

Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen. Søylen er veldig enkel å montere. Plakatsøyle med magnetramme. Det følger med plakater med valgfritt digitaltrykk.


Søylen er montert med magnettape så det er enkelt å montere plakaten. En diskre aluminiumslist rammer inn budskapet. Fjernes enkelt uten å etterlate merker og kan anvendes mange ganger.


Magnetramme

Den magnetiske åpningen gjør at du raskt og enkelt kan bytte informasjon. Selve lommen er kun 1mm. Den transparente fremsiden av plast med omramming med magnet, gjør det enkelt å bytte ut innholdet gang på gang.


Fjernes hele rammen fra overflaten den er limt til, etterlater den ikke noe lim. Pris vil variere avhengig av volum. Undersøk og utforsk omgivelsene med vårt sett med oppladbare metalldetektorer.


Magnetramme

Ta dem med ut og finn ut hva som finnes i sanden, eller vær pirat for en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg