fredag 5. oktober 2018

Magnor glass vase

Magnor glass vase

Vaser i glass , keramikk og metall. Alt til cafe, hotell og restaurant! Hva skjuler seg bak trenden? Vi erbjuder världens bästa varumärken för hela hemmet till rätt pris. I vårt omfattende utvalg til servering finner du både kjente og nye merker!


Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Magnor glassverk historisk i Norge. Flerbruksobjektet var i utgangspunktet tenkt som en vase for lavere oppsatser, som fint kan plasseres på middagsbordet, både alene og i grupper, uten å virke forstyrrende eller hindre siktlinjer.


Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner. Vi samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag. Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. We are continuously working to create new designs and products.


Magnor glass vase

Together with some of the most skilled and exciting designers and craftsmen in Norway today, we create magic! Glass og Interiør Din handlekurv er. Vanlig pris: kr 6000. Special Price kr 5165.


Den brede kragen åpner for mange nye måter å dekorere blomster, både de selvplukkede og de man får i gave. La deg inspirere av Finn Schjöll, og bruk vasen slik det passer best. Vasen er munnblåst og håndlaget i glass. Er du på jakt etter en krystallvase, glassvase eller en fin Omaggio- vase ? Sort porselen fremhever maten på en helt unik måte. Maten får spille hovedrollen og slipper å kjempe mot mønster og dekorer.


Magnor glass vase

Man spiser like mye med øynene som med ganen. Det sorte luksuriøse boble-glasset er selve prikken over i’en, og skaper et helhetlig sort og sobert uttrykk, gjerne sammen med klare glass. God form som blir elsket og brukt.


Her er noen av designerne og formgiverne som vi. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Bli den første som omtaler dette. Formgivningen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær. DRÅPEN er en helt ny og vidunderlig vaseserie fra den kjente blomsterdekoratøren Finn Schjøll.


Nå lanseres høye og dråpeformede vaser i tre funksjonelle. Vasene under er gammelt pressglass i Jugend stil, formet som blomster eller blader. Auksjonen er avsluttet - Denne auksjonen er nå avsluttet. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Magnor glass vase

Det er ikke lenger mulighet å by på varen. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg