fredag 26. oktober 2018

Pynt på bordet

Her finner du en stor mengde festtilbehør. Start med fargene når bordet skal planlegges. Bruker du hvit duk og hvite servietter kan blomstene være i akkurat de fargene du ønsker.


En lav dekorasjon eller mange små vaser med snittblomster. Det gjør at gjestene ser hverandre over bordet.

Bruk av blomster gir et frodig og feststemt bord som ikke behøver mye annen pynt. Pynt bordet med ranunkler. Nå er ranunklene på sitt aller vakreste, og da er det ekstra hyggelig å pynte bordet med disse nydelige fylte blomstene. Du kan sette de i små og store vaser, alt etter hva du har og hva du liker.


Det er ekstra fint å kombinere ranunklene med gåsunger eller andre vårlige greiner. Bordkort til glass - 9. Perlehvitt hjerte med ornament - 10pk.

Se hvordan du kan dekke et stilfullt festbord på den skumle merkedagen. Ta utgangspunkt i høstens farger og materialer når du skal dekke. Et godt tips for å skape dynamikk på bordet er å bruke forskjellige høyder og ulike former på lys og pynt.


Samtidig bør du tenke komposisjon, og heller sette ting i gruppe i stedet for å spre det mye på bordet , sier stylisten. Du kommer veldig langt med lys og noen innslag fra naturen, ifølge Romberg-Andersen og Tjelmeland. Legg noen greiner med vintergrønt på bordet , pynt med noen kongler oppå, og julestemningen er på plass.


For å få mer farge setter du små potter med julestjerner eller svibler sammen med det vintergrønne. Hvite orkideer i vase. DIY – Påskepynt til bordet Det er morsomt når eggeskallene kan gjenbrukes både til påske-karse og som pynt til bordoppdekningen, mener Anna. Se videoen og la Dem inspireres av Annas gjenbruk av eggeskall, eggeskallene forvandles til fargestrålende pynt med silkepapir og lim.


Husk vatt og vann til karsen, den vokser veldig fort, heldigvis. Dekorer bordet ditt med lekker konfetti eller små figurer. Bånd i det norske flagget er alltid nydelig: disse kan du bruke til å knyte servietter, rundt glassene og blomstene, eller du kan strekke de over bordet som en løper. En planke langs midten av bordet er dekorativt.


Bruk en kontrastfarge som blikkfang, turkis mot oransje er spennende.

Legg en liten bukett ned i serviettringen, for eksempel blåbærlyng. Ta en titt på de flotte bordløperene vi har. Det kan også være en god idé å dekorere bordløperen med bordpynt som f. Et annet viktig element på bordet er bordkort.


MERK: Disse er ensfargede - på bildet er det brukt typer. Tvinn dem rundt kubbelys, legg dem som strimler bortover bordet eller fyll bunnen av vaser med perlegirlandere i forskjellige farger. Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest.


Med alle i familien samlet rundt bordet til en voksen-middag for konfirmantens skyl er noe som aldri vil bli glemt av hovedpersonen. For svært mange av oss er det rødt som er julens farge. Det blir liksom ikke ordentlig jul før den røde, elegante og koselige pynten pryder hjemmet og skaper den rette atmosfæren.


Diverse tilbehør til fest. Hold det stramt og rent, også i blomsterdekorasjonene. La heller dekoren komme frem i mønsteret på tallerkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg