torsdag 4. oktober 2018

Passepartout 70x100

Passepartout 70x100

Sparen Sie Geld auf GigaGünstig. Passepartout 70x1schnell bestellen! Den hvite fargen er kritthvit. Svart passepartout 70x100cm Svart passepartout med hvit kjerne som passer til ramme i størrelsen 70x1cm.


Passepartout 70x100

At en passepartout har en farget kjerne innebærer at passepartoutet har en farget overflate, og en annen farge innerst (kjerne), så man kan se den indre fargen langs de tynne, skråskjærte kantene i bildeåpningen, nærmest motivet. Hvit passepartout med svart kjerne, og svart passepartout med hvit kjerne. Kan også benyttes uten passepartout for å passe til et større bilde.


For veggmontering, suppler med FIXA beslag. En stor, vakker ramme er en perfekt innredningsdetalj i stuen eller på soverommet ditt. Ram inn favorittbildet ditt med en pen passepartout eller skap et unikt fotocollage med bilder fra dine favorittstunder. Bruk syrefri passepartout når du rammer inn portretter og andre bilder.


Det gir dem et proft og elegant uttrykk. Med en passepartout løfter du fram motivet og gjør det mer synlig. Det vanligste er at passepartouten har skrånende kanter for å gi maksimal effekt.


Den passer til plakater som er dimensjonerte 50xcm. Kan bare kjøpes i kombinasjon med. Att en passepartout har en färgad kärna innebär att passepartoutn har en färg på ytan, och en annan färg inuti (kärnan), så att man kan se den inre färgen längs de tunna, skurna kanterna kring bildöppningen, allra närmast motivet.


Vit passepartout med svart kärna, och svart passepartout med vit kärna. Tilpasset i størrelse for å henge flere sammen. Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Sammenlign pris med oss!


A abertura no passepartout tem o tamanho de um poster de 50x70cm (a abertura tem 49x69cm). Køb passepartout online til gode priser. Hos Poster Store finder du Danmarks bedste udbud af hvide passepartouter i størrelser A(21x27), 30x4 40x5 50xog 70x1cm.


Gratis forsendelse fra 2kr. A4-plakater (bildeområdet er 20xcm). Den vita färgen är kritvit. Pappret är syrafritt vilket förhindrar att både passepartout och poster bryts ner med tiden.


Så har du fundet det rigtige sted! Vi tilbyder sorte rammer, hvide rammer, egetræsrammer og guldrammer i 70x1cm. Kan enbart köpas tillsammans med minst en ram i samma. Sort passepartout til 70x1ramme og plakater i 50x7 syrefri.


Passepartout 70x100

Find flere farver og størrelser på Desenio. Svensktillverkad passepartout för ramar i storleken 70x1cm. Tillverkad av syrafritt och PH-neutralt material. Dette er med på å fremheve bildet og gir et mer ekslusivt uttrykk.


Når du skal velge passepartout er det to mål å ta høyde for, yttermål eller passepartoutstørrelse og innermål eller lysåpning. Color blanco puro que resalta bien los motivos. Can only be purchased with at least one frame in the.


Ramme passepartout hvit x 1cm. Denna vare er ekstra skånsom for miljøet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg